Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Görselleri Bir Kez Daha Sızdı!

Akıllı telefon pazarını canlı tutan en büyük etken sızdırma haberler oluyor. Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılacak olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ile ilgili detaylar gelirken telefona ait olduğu iddia edilen yeni görseller “render” adı altında tekrar sızdırıldı. Bu noktada telefonla ilgili tüm detayları da görebilmiş oluyoruz. Galaxy S9‘un arkada tek kamera, Galaxy S9 Plus‘ın ise aynen Galaxy Note 8‘de olduğu gibi arkada çift kamera teknolojisi kullanacağı kesinleşiyor. Telefonlarda kullanılacak yonga seti yine Qualcomm ve Exynos serisi olacak. Bu konuda bazı yayınların sadece Qualcomm Snapdragon 845 kullanılacak haberlerinin de yalan olduğu ortaya çıktı.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Render Görseller

Ortaya çıkan görseller telefonun siyah renginin oldukça güzel bir tasarıma sahip olduğunu bizlere gösteriyor. Gece Siyahı denen bu rengin arkada parmak izi bırakıp bırakmadığını ise kısa süre içinde göreceğiz. Zira Galaxy S8 ve Galaxy Note 8‘in arka kısmı siyah renkle birlikte oldukça fazla parmak izi barındırıyordu.

Galaxy S9 Plus ise arkada çift kamera ile gelecek. Telefonların Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’a oldukça benzediğini görsek de ön tarafta alt çerçevede ciddi bir incelme göreceğiz.

Samsung Galaxy S9 yanında hediyeler olacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu