Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo X80 Serisi Tanıtım Tarihi Açıklandı, Heyecan Dorukta

Vivo X80 serisi için beklenen tanıtım tarihi açıklandı. Kamera özellikleri büyük merak uyandıran serinin tanıtımına sayılı günler kaldı.

Vivo, nisan ayında deyim yerindeyse gövde gösterisi gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde amiral gemisi telefon Vivo X Note ve şirketin ilk katlanabilir telefonu Vivo X Fold tanıtıldı. Hatta şirket aynı etkinlikte ilk tableti olan Vivo Pad’in de duyurusunu gerçekleştirdi. Çok geçmeden bu defa Vivo X80 serisinin duyurusu geliyor. Bir süreden beridir neredeyse her gün sızıntılara konu olan Vivo X80 serisi için tanıtım tarihi açıklandı.

Vivo X80 Serisi Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Vivo’dan yapılan açıklamaya göre X80 serisi 25 Nisan tarihinde Çin’de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Seride yer alacak cihaz sayısı konusunda henüz bir teyit yok. X80 serisi muhtemelen Vivo X80, Vivo X80 Pro ve Vivo X80 Pro+ modellerini içerecek. Şirketin yayınladığı yeni posterde, X80 serisinin tasarımına iyi bir bakış atmamızı sağlıyor.

Ekran görüntülerinden de anlaşılacağı üzere Vivo X80 serisinin arka tasarımı Vivo X Note ile neredeyse aynı olacak. Cihazın turuncu arka yüzünde dörtlü kamera ünitesi ve içinde LED flaş bulunan geniş bir kamera bloğu bulunuyor. Ön tarafa baktığımızda kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılıyor.

Vivo X80 serisi kendisinden önceki Vivo X70 serisi profesyonel bir fotoğrafçılık deneyimi sunacak. X80’in kamera sistemi ZEISS ile birlikte geliştirildi. Ayrıca serinin şirketin Vivo V1+ adlı profesyonel görüntüleme çipi ile gelmesi bekleniyor. İddiaya göre Sony’nin IMX886 adlı yeni sensörü ilk olarak Vivo X80 serisinde yer alabilir.

Vivo X80Dimensity 8100 işlemcisinden güç alacak. Pro modelde ise Dimensity 9000’in yer alması bekleniyor. Söz konusu Pro+ olduğunda ise bu telefona Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi yer alacak.

Vivo V23 5G Kutu Açılışı! Bukalemun musun Mübarek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu