Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12S ve 12S Pro Geliyor! İşte İlk Bilgiler

Xiaomi iddiaya göre şimdi de mevcut amiral gemilerinin yenilenmiş versiyonları üzerinde çalışıyor. Xiaomi 12S ve 12S Pro bakalım neler sunuyor?

Xiaomi mevcut amiral gemisi telefonları Xiaomi 12 ve 12 Pro’yu geçtiğimiz günlerde Avrupa’da satışa çıkardı. Henüz Türkiye’ye giriş yapmayan telefonlar yine birçok ülkede henüz satışa sunulmakta. Fakat telefonlar aralık ayından bu yana Çin’de satışta. Başka bir ifadeyle Xiaomi 12 serisinin tanıtımı üzerinden neredeyse dört ay geçmek üzere. Pek çok kategoride ürünlerini altı ay bir yenileyen Xiaomi iddiaya göre üst segment için yeni modeller hazırlığında. Xiaomiui sitesinin aktardıklarına göre Çinli şirket Xiaomi 12S ve 12S Pro modellerini hazırlıyor.

Xiaomi 12S ve 12S Pro Geliyor

Her iki telefon IMEI veritabanında ortaya çıkmış durumda. Xiaomi 12S, 2206122SC model numarası altında hazırlanıyor. Pro versiyon ise 2206123SC model numarasını taşıyacak. Üstelik her telefon kod adları da hazır: unicorn ve diting.

Şu an için telefonların neler sunacağı noktasında herhangi bir veri elimizde bulunmuyor. Kaynağa göre telefonlar yılın ikinci yarısında çıkış yapacak ve Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcisinden güç alacak.

Öte yandan telefonların özellikle kamera tarafında geliştirilmeleri bekleniyor. Xiaomi 12 / 12 Pro’nun DxOMark kamara incelemelerinde beklenene verememesi bunun işareti olabilir.

Xiaomi’nin 12S serisinde tasarım tarafında ise radikal bir değişiklik sunması beklenmiyor. Daha çok donanım tarafında kayda değer gelişmelere yer verilecek.

Xiaomi’nin 12S serisini duyurmadan önce amiral gemisi kategorisinde iki telefon daha duyurması bekleniyor. Bunlardan biri uzun süredir sızıntılara konu olan Xiaomi 12 Ultra, bir diğer ise katlanabilir yapıya sahip Xiaomi Mix Fold 2.

Redmi Note 12 Serisi Tahmin Ettiğimizden Daha Yakın Görünüyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu