Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Cihazları Ücretsiz Test Edilebilecek!

Xiaomi’den ilginç bir program geldi. Test Pilots programı kapsamında şanslı kişiler Xiaomi cihazları ile test programına katılabilecek.

Xiaomi, Rusya’da Xiaomi Test Pilots programını duyurdu. Bu program Xiaomi ve ekosistem markalarından cihaz almak isteyenlere ücretsiz olarak test imkanı sağlıyor. Yeni Xiaomi cihazları için can atan ve bunları deneyimlemek isteyen kullanıcılar bu programa ücretsiz olarak kayıt olabilecek.

Xiaomi Test Pilotları programına katılabilmek için proje web sitesinde bir başvuru yapmanız gerekiyor. Şirket daha sonra cihazları kullanmak için ellerine alacak şanslı kişileri seçecek. Başvurular, 17-19 Ocak tarihleri ​​arasında yapılabiliyor.

Seçilen katılımcıların listesi 20-23 Ocak tarihleri ​​arasında Mi.com’da yayınlanacak. Test için Redmi Buds 3 Pro kablosuz kulaklık, Xiaomi Mi Smart Band 6 akıllı bileklik, Mi Electric Shaver ve Mi 65W Fast Charger GaN kompakt şarj cihazı alabilir ve bunları evinizde deneyebilirsiniz.

Xiaomi’nin bu çok ses getirecek test pilotları projesinin önümüzdeki aylarda hatta Türkiye pazarında bile başlaması bekleniyor. Bu tip programlar ile kullanıcıları kendi ekosistemine çekmeyi başaracak olan Çinli teknoloji devi bu atılımın meyvelerini kısa sürede toplayabilir.

Xiaomi Cihazları

Çinli üreticinin bu tip girişimlerde bulunması oldukça sevindirici. Artık bildiğiniz gibi teknoloji ekosistem üzerine kuruluyor. Apple’ın başlattığı bu yola ilk olarak tam anlamıyla Huawei dahil olmuştu. MIUI 13 ile kendi ekosistemini kuracak olan firmayı artık Samsung da izlemesi gerekiyor. Bakalım Samsung bu yıl Galaxy S22 serisi ile ekosistemini oturtabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu