Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei P60 Pro İçin Ağustos Güncellemesi Başladı

Huawei'in amiral gemisi telefonu Huawei P60 Pro, küresel çapta en son güvenlik güncellemesini almaya başladı. Detaylara göz atalım...

Huawei P60 Pro kullanıcılarına iyi bir haberimiz var. Şu sıralar indirimlere konu olan telefon için küresle çapta Ağustos 2023 güvenlik güncellemesinin dağıtımına başlandı. Yeni güncelleme, EMUI yazılım sistemi için yeni güvenlik iyileştirmeleriyle birlikte geliyor. Yamalar EMUI 13.1’deki güvenlik açıklarını giderecek.

Huawei P60 Pro Ağustos 2023 güncellemesi, EMUI 13.1.0.172 sürümüyle geliyor. İndirme sırasında güncelleme boyutu 364 MB büyüklüğünde. Ancak değişiklik günlüğünde son güvenlik yaması dışında önemli bir özellik görünmüyor. Bu nedenle, akıllı telefonunuzda yeni iyileştirmeler elde etmek için en son yazılım güncellemesini indirmenizi öneririz.

Huawei P60 Pro

Aşağıda bu yazılım sürümüne ilişkin değişiklik günlüğünün tamamını kontrol edebilirsiniz.

[Güvenlik]
  • Gelişmiş sistem güvenliği için Ağustos 2023’te yayınlanan güvenlik yamalarını entegre eder.
[Sistem]
  • Sistem kararlılığını artırır.

Önemli notlar:

  • Güncelleme sonucunda kişisel verileriniz silinmeyecektir. Güncellemeden önce önemli verilerinizi yedeklemenizi yine de öneririz.
  • Güncelleme sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Huawei müşteri yardım hattını arayın veya bir Huawei müşteri hizmetleri merkezini ziyaret edin.
  • Güncelleme tamamlandıktan sonra güncelleme paketi otomatik olarak silinecektir.

P60 Pro, EMUI 13.0’a kıyasla animasyonlar ve uygulama başlatma hızı artışı gibi en yeni özelliklere sahip olan EMUI 13.1 yazılımını çalıştırıyor. Şirket, bu değişiklikleri bu amiral gemisi ile sınırlı tuttu ve yakında tüm tüketicilere EMUI 13 güncellemesini sunmaya başlayacak.

Öte yandan Huawei geçtiğimiz gün Mate 60 Pro modelini duyurdu. Donanımhaber‘e göre Huawei, Android Authority’ye yaptığı açıklamada Mate 60 Pro’yu küresel pazarlarda piyasaya sürmeyi planlamadığını söyledi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu