Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Pro Zoom Konusunda Harikalar Yaratacak! Dürbün Gibi…

Xiaomi Mi 11 Pro hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi kaynaklar, bu telefonun muhteşem bir Zoom’a sahip olacağını söylüyorlar

Mi 11 hakkında gelen şikayetler sonrasında gözler, bir sonraki Xiaomi Mi 11 Pro modeline çevrildi. Zira Çinli üretici bu telefonuyla, pek çok hatanın üstünü kapatacak ve gelişmiş özelliklere yer verecek. Mi 11, sadece kendi ülkesinde istediği satış rakamların ulaşmış durumda. Ancak kullanıcılar bu telefonun bazı sorunlarından dolayı çok fazla şikayetçi. Hal böyle olunca da gözler bir sonraki Pro modele çevrildi. İşte Mi 11 Pro hakkında gelen yeni bilgiler…

Mi 11 Pro, çok yakında bekleyenlerine kavuşacak. İddialara göre Çinli üretici bu telefonu, Şubat ayının 12’si ya da 13’ünde resmi olarak tanıtacak. Şimdi lansman öncesinde bazı sızıntılar var…

Weibo’da ortaya çıkan bir habere göre Mi 11 Pro, 120x’e kadar yakınlaştırmayı destekleyen, süper geniş tabana sahip bir lens ile gelecek. Aynı zamanda cihazın kamera modülü de, Mi 11‘den bağımsız olarak yana yatay olarak yerleştirilecek.

Ek olarak Xiaomi Mi 11 Pro’nun ekran özellikleri de, daha önce güvenilir kişiler tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Buna göre şirketin yeni amiral gemisinde; 6.8 inç boyutunda, dört tarafı kavis ile donatılmış 2K çözünürlükte bir ekran bulunacak.

120Hz ekran tazeleme oranına da sahip olan Mi 11 Pro, ek olarak 480Hz’de örnekleme hızı ile desteklenecek. Aynı zamanda 1500 nit parlık veDCI-P3 gamı da desteklenen özellikler arasında yer alıyor.

Sadece bu kadarıyla da bitmiyor. Daha önce MIUI 12 güncellemesinde sızdırılan bazı kodlar, Mi 11 Pro’nun yapay zeka çözünürlüğünü, MEMC teknolojisini, SDR’den HDR’ye çizimi ve pek çok daha özelliği destekleyeceğini de açığa çıkarıyor. Saydığımız bu özelliklerin hiçbiri, standart  Mi 11’de yer almıyor.

Xiaomi Mi 11 Pro Mi 11’in hatalarını kapatacak

Özetle Xiaomi’nin bir sonraki Mi 11 Pro modeli, standart Mi 11 ile gelen tüm sorunların telafisi olacak. Bakalım önümüzdeki ay resmiyet kazanacak olan bu telefon, Xiaomi’nin açıklarını gerçekten de  kapatabilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu