Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Pixel 7 Pro Üzmeye Devam Ediyor, Dayanıklılık Sonuçları İyi Değil


Google’ın Pixel 7 Pro akıllı telefonu, geçen sene olduğu gibi yeniden üzüyor. Telefon dayanıklılık testine girdi. Sonuçlarına bakalım.

Dayanıklılık testleri, bir telefonun ne kadar sağlam veya dayanıklı olduğunu test etmenin her zaman doğru yolu değildir. Ancak telefonla ilgili neler yapılabileceği ve günlük hayatın stresiyle baş edip edemeyeceği konusunda bize fikir veriyorlar. Google Pixel 7 Pro ise her zamanki gibi dayanıklılık testlerinden pek iyi bir sonuç çıkaramıyor. Detaylara göz atalım.

Pixel 7 Pro “Tahta” Gibi Çiziliyor

Telefonların dayanıklı olması gerekir, böylece yapısal bütünlükle ilgili başka sorunlarla karşılaşmadan veya kırılmadan yıllarca hayatta kalabilirler. JerryRigEverything’den Zack Nelson, Pixel 7 Pro’yu test etmeye karar verdi ve telefonun aşağıda gördüğünüz bir dayanıklılık testine karşı ne kadar iyi gittiğini gördü.

Videonun tamamını gözden geçirirseniz, iyi haberin sadece orada olmadığını anlayacaksınız. Zack, telefonu diğer tüm telefonların yaşadığı olağan testten geçirdi ve telefon zar zor hayatta kaldı.

Kutusundan çıkarıldıktan birkaç dakika sonra metal kamera çıkıntısında görünen çizikler görerek başlıyoruz. Ekran, Moh’un sertlik ölçeğinde tipik altı ve yedi puan alarak çizik testinden sağ çıktı. Ancak kamera çıkıntısı iyi çalışmıyor ve hemen hemen her şeyden çok fazla çizik alıyor.

Eğer çiziklerde sorun olmadığını düşünüyorsanız videoyu biraz daha izlemeli ve büküm testine gitmelisiniz. Zach, Pixel 7 Pro’yu standart bükme testinden geçiriyor ve telefon, kamera çubuğunun altındaki anten hattının yakınında bir kopma yaşıyor.

Genel itibariyle telefon, diğer rakiplerine göre çok kırılgan konumda. Google’ın artık Pixel telefonlarını daha kaliteli malzemelerle yapmasını diliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu