Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Nova 9 SE Geliyor, Birinci Sınıf Tasarım

Huawei Nova 9 serisinin son üyesi görünüşe bakılırsa bütçe dostu Nova 9 SE olacak. Huawei, akıllı telefon için tanıtımlara başladı.

Huawei sosyal medya hesaplarından yeni bir akıllı telefonun haberini verdi. Huawei Nova 9 SE ismi almasını beklediğimiz telefon başlıca özellikleri kısa süre önce sızdırılmıştı. Huawei’in paylaşımlarına baktığımızda ilk etapta telefonun tasarım ve malzeme kalitesine vurgu yapılıyor. Haberimizin devamında bu kısa videoları izleyebilirsiniz.

Huawei Nova 9 SE Başlıca Özellikleri

Telefonda 6.78 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip IPS LCD ekran yer alacak. Gücünü Snapdragon 665 işlemcisinden alacak telefonda bellek birimi 8GB RAM + 128GB dahili depolama olarak karşımıza çıkıyor.

Nova 9 SE’nin arkasında 108 mepiksel ana sensörlü dört kamera yer alacak. Diğer üç kamera 8 megapiksel ultra geniş açılı, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kamera şeklinde. Ekran üzerine konumlandırılacak ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Mavi, beyaz ve siyah renklerde çıkış yapacak telefon kutudan EMUI 12 sürümüyle çıkacak. Telefonun öne çıkan özellikleri arasında ayrıca 66 watt hızlı şarj destekli 4.000 mAh pil bulunuyor.

Huawei, Nova9 SE için yayınladığı ilk tanıtım videosunda ultra dar ekran çerçeveleri ve ince tasarıma vurgu yapıyor.

Bir diğer videoda ise telefonun gelişmiş işçilik ile tasarımdaki malzeme kalitesine vurgu yapılıyor. Paylaşımda ayrıca telefonun küresel piyasada bol göstereceğinden söz ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu