AndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Gionee P15 Pro Akıllı Telefon Uygun Fiyatı ile Satış Sunuldu

Akıllı telefon pazarında uygun fiyatlı cihazları ile bilinen firma Gionee P15 Pro modelini satışa sundu. Telefon uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan firma ürünlerini daha çok Afrika ülkeleri ve Çin’de satışa sunuyor. Özellikle uygun fiyatlı telefonları ile bilinen firma Gionee P15 Pro modelini satışa sundu. Telefon uygun fiyatlı olmasına rağmen giriş ve orta seviye kullanıcılara hitap edecek teknik özelliklere sahip. Telefon ilk olarak Nijerya’da satışa sunuldu ve kısa süre içinde diğer ülkelerde satışa sunulması bekleniyor.

Gionee P15 Pro Akıllı Telefon Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

Telefonda MediaTek Helio G35 yonga seti bulunuyor. Cihaz 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile geliyor. Telefon 720 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip damla çentik bulunan 6.82 inç LCD panel ile geliyor. Telefonun dahili depolama alanını MicroSD kart yuvası ile genişletmek mümkün. Ayrıca 3,5 mm kulaklık girişi, çift SIM, 4G bağlantısı, WiFi, Bluetooth ve GPS özellikleri bulunuyor. Telefonun arka kısmında dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera dizilimi yer alıyor. Ana kamera 13 megapiksel çözünürlüğünde. Ön kısımda ise 8 megapiksel selfie kamera yer alıyor. Ayrıca parmak izi sensörü bulunuyor. Android 11 işletim sistemi yüklü olarak gelen telefonda 6.000 mAh pil yer alıyor.

Gionee P15 Pro

Firma tarafından telefonun satış fiyatı 144 dolar olarak açıklandı. Telefon uygun fiyatı ve büyük pil kapasitesi ile dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu