Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarVivo

vivo X Fold 3 Serisi Pek Çok Yükseltme Sunacak

vivo X Fold 3 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Kaynağın iddiasına göre cihazlar oldukça iddialı.

Yaklaşan vivo X Fold 3 serisi katlanabilir telefonlar hakkında söylentiler dolaşmaya devam ediyor. Bu cihazlar yakın zamanda Çin’in MIIT’i tarafından onaylandı. Şimdi, tanınmış bir kaynak olan Digital Chat Station, potansiyel özellikleri hakkında ek ayrıntılar paylaştı.

Sızıntıya göre vivo X Fold 3 serisi yükseltilmiş ekran çözünürlükleriyle gelecek. Ancak kesin kararı açıklamadılar. X Fold 2 zaten etkileyici bir 2K çözünürlüklü iç ekrana sahip, dolayısıyla bu çözünürlüğün daha ne kadar geliştirileceğini görmek ilginç olacak.

Ayrıca sızıntı, cihazların 50MP ana kameraya sahip olacağını öne sürüyor ve bu da önceki sızıntılarla doğrulanıyor. Söylentiler, vivo X Fold 3 serisinin arka kamera kurulumunun OIS’li 50 megapiksel OV50H ana kameraya sahip olabileceğine dair ipuçları veriyor.

Seride ayrıca ultra geniş lens ve 64 megapiksel periskop telefoto kameranın da yer alacağı söyleniyor. Ancak ikincisi standart modelde mevcut olmayabilir.

Dahası, kaynak vivo’nun bu katlanabilir cihazların ağırlığını azaltmaya odaklanabileceğini belirtiyor. Ayrıca cihazların ultrasonik parmak izi sensörüne sahip olması ve 50W kablosuz şarjı desteklemesi bekleniyor.

Daha önceki raporlara göre vivo X Fold 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılmış premium bir teklif olacak. 5.700mAh batarya ile geleceği ve 100W kablolu şarjı destekleyeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan vivo X Fold 3’ün Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile daha bütçe dostu katlanabilir bir telefon olacağı söyleniyor. 5.600mAh batarya ile gelmesi bekleniyor.

Lansmana gelince, vivo’nun Mart ayında Çin’de büyük bir lansman etkinliği düzenleyeceği söyleniyor. Marka bu etkinlikte katlanabilir modelini tanıtabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu