GenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerWhatsApp

WhatsApp Yepyeni Özellikler Üzerinde Çalışıyor!

Popüler mesajlaşma devi WhatsApp, yeniliklerine yenisi eklemeye devam ediyor. Şimdi de sesli durum paylaşma özelliği test ediliyor.

WhatsApp, toplulukları, sohbet içi anketleri ve 32 kişilik görüntülü aramayı geçtiğimiz günlerde kullanıma sundu. Sızıntıları ile ünlü WABeta’ya göre firma, ses durumu güncellemeleri, WhatsApp sohbeti ve masaüstü kullanıcıları için ayrı bir arama sekmesi üzerinde çalışıyor. Son zamanlarda Meta, WhatsApp’taki işletmeleri bulmanın ve satın almanın yeni yollarını kullanıma sundu.

WhatsApp şu anda iOS beta sürümü için durum güncellemelerinde sesli not alışverişi yapma seçeneği eklemeye çalışıyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi, kullanıcılar metin durumu güncellemelerinin yanı sıra 30 saniyeye kadar sesli not gönderebilecekler. Bu Tıpkı bir WhatsApp sohbetinde olduğu gibi, bu bölüme herhangi bir metin girmediğinizde mikrofon simgesi görünecek.

Ses durumu güncellemelerinizin yalnızca gizlilik ayarlarınızda belirttiğiniz kişilerle paylaşılacağını ve her zaman uçtan uca şifreleneceğini belirtelim.

WhatsApp, masaüstü kullanıcıları için resmi bir WhatsApp sohbeti geliştiriyor. Mesajlaşma devi kullanıcıların ipuçları alabileceği, duyuruları görebileceği ve yeni özellikler hakkında bilgi edinebileceği özel, doğrulanmış bir sohbet sunmayı amaçlıyor.

WhatsApp

Windows için WhatsApp beta şu anda uygulama kenar çubuğunda bazı beta test cihazlarına bir arama seçeneği sunuyor. Sızıntılar kullanıcıların arama kartını açarak arama geçmişlerinin bir listesini ve arama ayrıntılarını görüntüleyebileceği Aramalar sekmesini gösteriyor. Ancak, özelliğin hala beta sürümünde olduğunu ve arama geçmişinin düzgün bir şekilde senkronize edilmeyebileceğini belirtelim.

Şimdilik geliştirme aşamasında olan bu özelliklerin yakın bir zamanda kullanıma sunulacağı söyleniyor. Bakalım herkesin beğenisine bunlar ne zaman sunulacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu