Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord 3 Canavar Özelliklerle Geliyor! Kemerlerinizi Bağlayın

MediaTek’in güçlü işlemcisi ile donatılması beklenen OnePlus Nord 3, heyecanlandırıcı özellikleriyle gündemde. İşte cihazın son gelişmeleri.

Mobil pazarda her zaman büyük ses getiren OnePlus, Nord 3 modeli ile sektörü heyecanlandırmaya başladı. Güvenilir Çinli kaynaklardan gelen bilgiler, akıllı telefonun daha derin olan detaylarını ortaya çıkardı. Gelin onlara göz atalım.

OnePlus Nord 3 Neler Getirecek?

Digital Chat Station isimli güvenilir bir sızıntıcının ortaya çıkardığı raporlar, Nord 3’ün 6.7 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2412 piksel çözünürlüğünde AMOLED panel taşıyacağını gösteriyor. Akıllı telefon 120Hz yenileme hızı ile pürüzsüz bir deneyim sunacak. Cihaz orta kısmında delikli bir kamera taşıyacak.

Donanım kısmında rekabetçi özellikler taşıması beklenen Nord 3, MediaTek’in son canavarlarından olan Dimensity 8100 yonga setinden güç alacak. 12GB LPDDR5 ve 256GB UFS 3.1 depolama ise sisteme eşlik edecek.

Optik kısmında ise karşımıza 16 Megapiksel gücünde selfie lensi çıkıyor. Arka kısımda ise f/1.8 diyafram açıklığı taşıyan Sony IMX766 50 Megapiksel birincil kamera parlamakta. Diğer lensler 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel gücünde.

Kutudan Android 12 tabanlı işletim sistemi ile çıkacağı tahmin edilen akıllı telefon, X eksenli ve lineer motorlu bir titreşim modülü taşıyacak. Böylece cihaz daha pürüzsüz bir titreşim özelliği sunacak. Güvenlik için ise cihazda ekran içi parmak izi tarayıcı yer alacak. Akıllı telefonun çıkış tarihi için işaretler mayıs sonu veya haziran ayının başını işaret ediyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu