Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Bütçe dostu Nokia 2.4 Helio P22 yonga seti ile GeekBench’te görüldü!!!

Eski günlerine tekrardan dönmek isteyen Nokia’nın, 2.4 adında bir telefonu GeekBench’de Helio P22 yonga seti ile beraber görüldü.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında giriş segmentine Nokia 2.3  ile giriş yapan HMD Global, Geekbench ‘de ortaya çıkan verilere göre şimdi de, Nokia 2.4 adında yeni bir cihazı ile bu seriyi devam ettirecek.

Geekbench listesinde görülen Nokia 2.4, serinin bir önceki cihazına kıyasla(MediaTek Helio A22), gücünü MediaTek Helio P22 SoC  yonga setinden alacak. Buna ek olarak aynı liste, cihazın 2GB‘lık bir RAM ile destekleneceğini de ortaya koyuyor. Depolama hakkında henüz ortaya net bir bilgi olmasa da, yeni telefonun 16/32GB dahili hafıza seçenekleri ile gelmesini bekliyoruz.

Skorlara gelecek olursak Nokia 2.4,  tek çekirdekli testte 136 puan alırken, çoklu çekirdekte ise 497 puan almayı başardı. Bu skorlar giriş seviyesi bir cihaz için de oldukça ideal bir skordur.

Nokia-2.4-Geekbench

Yazılım hakkında konuşacak olursak cihaz,  Android 10 işletim sistemi ile beraber gelecek. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki aylarda cihazın Android 11 alması da yüksek bir ihtimal.

Bildiğiniz üzere Geekbench’de sızdırılan telefonların çoğu, kısa bir süre sonra tanıtılıp piyasaya sürülüyor. Yine bugün Geekbench’de ortaya çıkan Nokia 2.4‘ü de göz önünde bulunduracak olursak, cihazın tanıtımın tarihinin çok uzak olmadığını anlayabiliriz.

Bakalım HMD Global, yeni bütçe dostu Nokia 2.4 ile kullanıcıların beğenilerini toplayabilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu