Genel

Tekerlekli Sandalye Kullanan Kişiler İçin Egzersiz Simülatörü Ortaya Çıktı!

Koreli bir şirket, tekerlekli sandalye kullanan kişilerin yerinden kalkmadan egzersiz yapmalarına olanak tanıyan bir makine piyasaya sürdü.

Yaşamlarını tekerlekli sandalye ile devam etmek zorunda kalan kişiler için hayat bazen zor olabiliyor. Sevdikleri aktiviteleri yapmaları için farklı araçlara ihtiyaç duyabiliyorlar. Koreli Kangsters şirketi, tekerlekli sandalye kullanan bireylerin spor yapmalarına olanak tanıyan Wheely-X egzersiz aletini piyasaya sürdü. Aktivite ve spor yapmayı seven bireylerin böylece kas kütlesini engellemelerinin önüne geçilecek.

Wheely-X, Tekerlekli Sandalye Kullanan Bireyler İçin Egzersiz Yapmak İçin Tasarlandı

Wheely-X, iki adet alüminyum rampadan ve yanlarda ikişer adet çelikten yapılmış makaradan oluşuyor. Bu dört bileşen birbirine bağlı şekilde tasarlanan egzesiz aleti ile spor yapmak isteyen kullanıcı, tekerlekli sandalyesini ters yönde iki rampadan yukarı kaldıracak. Daha sonra her bir tekerlek iki makaranın arasına gelerek spora başlayabilir.

Eğer direnci arttırmak isterseniz her bir silindir setinin dış ucuna dambıl ekleyebilirsiniz. Toplam ağırlığı 28 kg olan Wheely-X’in maksimum 150 kg taşıma kapasitesi bulunuyor. Fiyatı ise 2595 dolar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu