Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Ultra İlklerin Telefonu Olacak!

Xiaomi 12 Ultra işlemci, kamera ve daha birçok noktada Xiaomi ve mobil dünyasına adına bazı ilkler gerçekleştirecek. İşte son gelişmeler…

Xiaomi 12 Ultra görünüşe bakılırsa pek çok açıdan ilklerin telefonu olacak. Bir süredir sızıntılara konu olan telefon hakkında bu defa Xiaomi Başkanı Lei Jun ilgi uyandırmaya başladı. Xiaomi’nin bir numarası, sosyal medya hesabından telefonun küçük sürprizler getireceğini aktardı. Kıdemli yönetici küçük olduğunu aktarsa da, aslında bunlar Xiaomi adına büyük gelişmeler.

Xiaomi 12 Ultra Çok İddialı Görünüyor

Xiaomi 12 Ultra’nın Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili ilk telefon olacağı belirtildi. Böylece Snapdragon 8 Gen 1’deki ısınmaları bu telefonda görmeyeceğiz. Üstelik telefon yüzde 10 daha hızlı ve yüzde 20-25 daha verimli çalışacak.

Xiaomi ve Qualcomm’un birkaç aydır iş birliği yaptığına ve bunun sonucunda Snapdragon 8 Plus Gen 1’in mükemmel güç tüketimine ve olağanüstü performansa sahip olduğuna dair raporlar mevcut.

Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi’nin temmuz ayında duyuracağı telefon, markanın Leica destekli ilk telefonu olacak. Xiaomi ve Leica’nın Çin ofisinde geliştirilen kamera yazılımının nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu.

Xiaomi 12 Ultra’nın ayrıca şirketin bugüne kadarki en büyük kamera sensörüne, 165Hz yenileme hızına sahip OLED ekrana ve 200 watt hızlı şarj desteğine sahip olduğu aktarılıyor. Mobil dünyasında henüz 200 watt hızlı şarj destekli bir telefon bulunmuyor. Ayrıca ilk kez bir Xiaomi telefonda 165Hz ekran tarama hızı görebiliriz. Telefonda ayrıca 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil kullanılacak.

Xiaomi 12S ve Xiaomi 12S Pro’nun Özellikleri Sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu