Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

Dying Light Definitive Edition Duyuruldu! Bir Efsanenin Sonu

Ani bir tanıtımla şirket, Dying Light Definitive Edition isimli seri güncellemesini bugün kullanıma sunuyor. İşte detaylar.

Dying Light serisi yaklaşık 7 yıl önce duyurulmuştu. Korku oyunu endüstrisine damga vuran oyunlar arasında yer alan bu oyun, artık güncellemesinin sonuna geldi. Şirket bunu kutlamak adına Dying Light Definitive Edition sürümünü piyasaya sürüyor.

Dying Light Definitive Edition Neler Getiriyor?

Dying Light: Definitive Edition, oyunun hemen hemen “tamamen paketlenmiş” versiyonu olarak tanıtılıyor. Temel oyunu ve bunun için yıllar içinde piyasaya sürülen 26 DLC’nin tamamını içeriyor. Bu kapsama genişleme paketleri ve dış görünümler de dahil. Oyun paketi %70’e varan büyük indirimlerle tüm platformlarda dijital olarak satışa sunulacak.

Dying Light Platinum kullanıcısıysanız bu sürümü yeniden satın almanıza gerek yok. Platinum Edition sahipleri, Definitive Edition’a ücretsiz olarak yükseltilecek. Buna ek olarak, oyuncularına bir teşekkür olarak Techland, Dying Light: Definitive Edition’ın ilk çıkışının ilk iki haftasında sınırlı süreli yeni bir ücretsiz DLC sağlayacak. Oyunun Definitive Edition sürümü bugün kullanıma açılacak.

Techland ayrıca Dying Light’ın geleceğiyle ilgili olarak hayranlarına bir basın açıklaması yayınladı:

Bu sürüm, Dying Light tarihinde önemli bir anı işaret ediyor. Bir yandan, bu oyun için 7 yıllık muazzam sevgi ve desteğin selamı var; öte yandan Harran’daki maceralarımızın büyük finali. Ama bakalım gelecek neler getirecek. Ve merak etmeyin, keyfini çıkarmanız için önceki etkinliklerin düzenli bir kaydını tutacağız. Bir kez daha, öncelikle harika topluluğumuz nedeniyle bu oyunun bize getirdiği hayranlık uyandıran anılarla daha mutlu olamazdık. Yine de, devam etmek ve odağımızı Villedor şehrinde yepyeni maceralara kaydırmak için mükemmel bir zaman olduğunu düşünüyoruz.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu