Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT Neo 6 Dikkat Çeken Tasarımıyla Karşınızda

realme GT Neo 6 modelinin ilk görüntüsü ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci biriminden güç alacak telefon sıra dışı görünüyor.

Görünüşe bakılırsa realme, bu yılın başlarında duyurduğu GT Neo5‘in devamı olan GT Neo 6’yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. @OnLeaks sayesinde artık telefonun tasarımını sergileyen ilk görüntüye sahibiz. realme GT Neo, serinin önceki modeline benzer ancak daha da geliştirilen bir arka yüzeye sahip.

Görüntüler, bir LED flaşla birlikte üçlü gerçek kamera kurulumunu sergileyen şeffaf bir arka tasarımı ortaya koyuyor. Burada, Snapdragon logosunun çevresinde “Snapdragon 8 Gen 2” ve “SUPERVOOC” markasını gösteren bir LED kesik mevcut. Snapdragon 8 Gen 2’nin Adreno 740 GPU içeren 4 nm’lik bir mobil platform olduğunu hatırlatalım. Ek olarak, kamera modülü telefonun kıvrımlarına sorunsuz bir şekilde uyum sağlayarak ona birinci sınıf bir görünüm kazandırır. NFC’nin varlığı “NFC” logosu ile belirtilmiş.

Güç düğmesi ve ses tuşları, cihazın sağ tarafında bulunurken, realme logosu kamera modülüyle aynı hizada simetrik olarak arka tarafın alt kısmına yerleştirilmiştir.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre realme GT Neo6, 1.5K çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Cihazın 50MP OIS özellikli bir ana kamera ile gelmesi bekleniyor. LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 bellek birimi ile desteklenecek telefonda ayrıca 100 watt hızlı şarj desteği göreceğiz. realme GT Neo 6’nın 2023’ün üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu