Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei P70 Serisi Geniş Açı Kamerada Şaşırtacak

Huawei P70 serisi geniş açı kamerada şaşırtacak. Son raporlara göre firmanın kamera tarafındaki şampiyonluğu henüz noktalanmış değil.

Analist Ming-Chi Kuo, Genius Electronic Optical’ın P70 serisi için Huawei’ye yükseltilmiş ultra geniş açılı kamera modülünü tedarik edeceğini paylaştı.

Yeni donanımla ilgili ayrıntılara girmedi ancak bununla birlikte P70 serisinin P60 serisine göre %100 ila %120’lik bir sevkiyat artışı hedefleyeceğini söyledi.

Yeni geniş açının benzersiz bir 1G6P lense (bir cam ve altı plastik parçaya sahip) ve 1 inç tipi bir sensöre sahip olduğu söyleniyor. Bu, en iyi ihtimalle 1/1,56 inç tipi sensörlerin görüldüğü bir segmentte büyük bir yükseltme olacak. Diğer söylentiler ise daha ucuz ve yapımı daha kolay olan 7P lensi öne sürüyor.

Huawei, 5G bağlantısını ve kendi sensörlerini getiren Huawei P70 serisi ile daha büyük ve daha önemli bir küresel etki yaratmayı hedefleyecek. Kamera sistemi bunun büyük bir parçası olacak. Özel bir NPU da dahil olmak üzere XMAGE platformunu kullanacak. Ultra geniş açılı kameranın yükseltmelerin önemli bir parçası olacağı bildiriliyor.

Kuo, P70 serisinin bu yılın ilk yarısında piyasaya sürülmesini bekliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu