Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K40 Serisinin Ekran Özellikleri Fena! Poster Doğruladı

25 Şubat’ta Çin’de tanıtılacak olan Redmi K40 merakla beklenmeye devam ederken ekran özellikleri de doğrulandı. Poster göründü.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet gün geçtikçe kızışmaya devam ediyor. Redmi markası yeni laptop modeli ile Macbook’ları andırsa da kendine has telefon modelleri ile de adından söz ettiriyor. Markanın beklenen telefonlarından bir tanesi olan Redmi K40 25 Şubat’ta Çin üzerinde tanıtılacak. Daha çıkmadan ilgi odağı haline gelen telefon modeli ekran özellikleri ile de rakiplerini kıskandıracak gibi görünüyor. Bizim de sık sık haberlerimize konu olan telefon için yeni posterler ortaya çıktı.

Düz bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak olan Redmi K40 sektördeki en iyi ekran modeline ev sahipliği yapacak gibi görünüyor. 120Hz yenileme hızına sahip olarak karşımıza çıkacağı bilinen model, yüksek kaliteli AMOLED ekranı ile kusursuz bir görüntü kalitesini de kullanıcılarına sunacak. Standart ve profesyonel model olarak iki farklı yapıda karşımıza çıkacağı tahmin edilen telefon ortaya çıkan posterler ile bekleyen kullanıcıları heyecanlandırdı. Yeni posterler de cihazın ekran özellikleri de doğrulanmış oldu.

Redmi K40
Redmi K40

Redmi K40 Ekran Özellikleri İle Sektörün En İyisi Olacak

Yayınlanan yeni posterler de telefonun daha hızlı ve daha geniş bir alana sahip yeni nesil bir tür olması gereken ekran içi parmak izi tarayıcısını da bizlere gösteriyor. Oldukça hassaas olacak olan bu parmak izi tarayıcısı kullanıcılar için epey işlevsel olacak. Etkiliyi ekranlara ek olarak bünyesinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemciye de ev sahipliği yapacak olan telefon, performansı ile de rakiplerini geride bırakacak. Merakla beklenen telefon 25 Şubat’ta ilk kez detaylı olarak tanıtılacak. Sizlerde takvimlerde 25 Şubat’ı işaretlemeyi ve haberlerimizi takip etmeyi unutmayın. Detaylar ortaya çıktıkça haberlerimizde yer vermeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu