Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluPlayStationTeknoloji

PlayStation Plus Fiyatı Belli Oldu! Türkiye Beklemede!

Sony, yeni PlayStation Plus fiyatı ile karşımıza çıktı. Yeni servisin Avrupa fiyatları bir hayli pahalı. Türkiye fiyatı ise hala açıklanmadı.

Sony, yeni üç katmanlı PlayStation Plus aboneliği için çıkış programını açıklamıştı. Bugün ise yeni PlayStation Plus fiyatı ve çıkış tarihi resmiyet kavuştu. Peki yeni fiyatlar oyuncuları memnun edebilecek mi?

Daha önce Essentials, Extra ve Premium PlayStation Plus katmanlarının Haziran ayında çoğu bölgede kullanıma sunulacağı ve Asya’nın ardından Kuzey Amerika ve Avrupa’nın geleceği doğrulanmıştı. Ayrıca Sony bulut akışı erişimini Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Macaristan, Malta, Polonya, Kıbrıs Cumhuriyeti, Romanya, Slovakya ve Slovenya’ya genişletecek. Aralarında maalesef ki Türkiye’nin olmadığını belirtelim.

Yeni PlayStation Plus aboneliği için kesin lansman tarihleri:

  • Asya piyasaları (Japonya hariç) – 23 Mayıs 2022
  • Japonya – 1 Haziran 2022
  • Amerika – 13 Haziran 2022
  • Avrupa – 22 Haziran 2022

Sony, yeni PlayStation Plus hizmetinin fiyatını ve diğer ayrıntıları açıkladı

PS Plus Essentials, aylık ücretsiz oyunlar, indirimler ve çevrimiçi çok oyunculu oyunlarla mevcut PS Plus hizmetiyle aynı avantajları sunacak. Aylık 10$ / 9€, üç ay için 25$ / 25€ ve yıllık 60$ / 60€ fiyata sahip olacak.

PS Plus Extra, aynı avantajları içerecek, ancak 400 indirilebilir PS4 ve PS5 oyunundan oluşan bir kitaplığa erişime sahip olacak. Bu oyunlar Death Strandin, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, Returnal ve daha fazlasını içerecek.  PS Plus Extra, ayda 15 $ / 14 €, üç ay için 40 $ / 40 € ve bir yıl için 100 $ / 100 € tutarında olacak.

Son olarak, PS Plus Premium yukarıda belirtilen avantajları içerir, ancak bulut akışı yoluyla sunulan PS3 oyunları ve orijinal PlayStation nesilleri için hem akış hem de indirme seçeneklerinde mevcut olan klasik oyunların bir kataloğu (PS2 ve PSP) dahil olmak üzere 340’a kadar ek oyun ekler.

PS Plus Ekim 2020

PS Plus Premium ayrıca PlayStation Now’ın şu anda mevcut olduğu pazarlarda Ekstra ve Premium katmanlar olarak sunulan orijinal PlayStation, PS2, PSP ve PS4 oyunlarına bulut akışı erişimi sunacak. Ek olarak, Premium aboneler, belirli oyunları satın almadan önce denemelerine olanak tanıyan sınırlı süreli oyun denemelerine erişebilecek. PS Plus Premium’un maliyeti aylık 18$ / 17 €, üç ay için 50$ / 50 € ve yıllık 120$ / 120 € olacak.

Yeni servislerin Türkiye fiyatının ise önümüzdeki aylarda açıklanması bekleniyor. Bakalım Xbox Game Pass ile rekabet edebilecek bir düzeyde olacak mı?

PlayStation 5 için PlayStation 3 Emülatörü Geliyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu