Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 14 Serisi Daha Tanıtılmadan Tükendi

Xiaomi 14 serisi 26 Ekim'de tanıtılacak, ancak telefon için ön rezervasyonlar durduruldu. Şimdiden stoklar tükenmiş durumda.

Xiaomi 14 serisi bugün gerçekleşecek kapsamlı etkinlikte resmi olarak tanıtacak. Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro’nun yanında HyperOS kullanıcı arayüzü ve Xiaomi Watch S3 akıllı saat de yine görücüye çıkacak. Xiaomi kullanıcıları için heyecanlı bekleyiş sürerken, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro daha satışa sunulmadan ilk satış sürecinin tamamlandığı bilgisi geldi.

Xiaomi 14 Serisi Siparişleri Geçen Hafta Başladı

Bir hafta önce Çin’deli perakende mağazaları, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro’nun satın alınması için ön siparişleri kabul etmeye başladı  ve şimdi, yeni ürünlerin tanıtımından bir gün önce sipariş kabul etmeyi bıraktılar, zira stoklar tükendi.

Xiaomi 14 serisini rezerve edebilmek için kullanıcıların fiziksel bir mağazaya gidip 15 dolar depozito yatırması gerekiyor. Bu meblağ zaten birçok kullanıcının telefonu satın alma noktasındaki ciddiyetini gösteriyor.

Gelen bilgiler kullanıcılar özellikle standart modele daha fazla ilgi gösterdiği yönünde. Xiaomi cephesinden gelen son açıklamada Xiaomi Grup Başkanı Lu Weibing, “Ürünün gücünün yenilmez olduğunu” söyledi. Kıdemli yönetici siperiş veren kullanıcıların Xiaomi 14 ile ilgili hayal kırıklığına uğramayacağını ekledi.

Xiaomi 14 serisi bugün Türkiye saatiyle 14.00’te tanıtılacak. Etkinlikte Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro, HyperOS kullanıcı arayüzü, Watch S3 akılllı saat ve bir de üst seviye akıllı TV duyuru gerçekleşecek. Tüm bu yeni ürünleri ve son dakika gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu