Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A04, Samsung’un En Ucuz Telefonu Olacak!

Samsung’un yeni uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy A04 için yeni bilgiler geldi. Telefon etkileyici özelliklerle gelecek. İşte detaylar.

Kore merkezli Samsung, yıl içerisinde Galaxy A03 isimli dünyanın en ucuz Android akıllı telefonları arasında yer alan modelini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise bu akıllı telefonun sonraki modeli olan Galaxy A04 için yeni bilgiler geldi. Uygun fiyatlı olması beklenen telefonun çıkış tarihine de yakınlaşıyoruz.

Galaxy A04 Android 12 Üzerinde Çalışacak

Wi-Fi Alliance üzerinde görüntülenen A04’ün normalde daha geç tarihlerde çıkış yapması bekleniyordu. Ancak Wi-Fi Alliance üzerinde görüntülenen akıllı telefonlar genelde 1-2 ay içerisinde lansmana çıkıyor. Bu sebepten dolayı, Galaxy A04’ün de önümüzdeki iki ay içerisinde çıkış yapmasını bekliyoruz.

Bu bilgiye ek olarak akıllı telefonun Wi-Fi 5 bağlantı desteği sunacağı da onaylandı. Telefon kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkacağı da biliniyor. Eğer akıllı telefon belirttiğimiz süreçte piyasaya sürülmezse, ya yıl sonu ya da 2023 tarihinde çıkış yapacaktır. Çünkü A03 bu yılın başlarında piyasaya sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde A04 serisinin Galaxy A04s modeli de sızdırılmıştı. Telefonun özelliklerini sizlerle paylaşalım.

Galaxy A04s

Önceki bilgiler, Galaxy A04s telefonun 3GB RAM ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli Exynos 850 SoC tarafından destekleneceğini ortaya koymuştu. Böylece akıllı telefonun giriş seviyesine uygun bir model olduğunu anlıyoruz.

Kutudan 6.5 inç büyüklükte HD+ LCD ekran ve 5.000 mAh kapasiteli pil ile çıkış yapması beklenen akıllı telefon, çok uygun fiyat etiketi ile çıkış yapacak.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu