Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 8 bu fiyata gelirse ortalık karışır!

Bir süredir teknik özellikleriyle adından söz ettiren Redmi Note 8 görünüşe bakılırsa fiyatıyla da daha çok konuşulacak. Telefon, iddia edilen fiyattan satışa çıkarsa çok can yakacağa benziyor. 

Güncelleme: Son gelen bilgilere göre telefonun Çin fiyatlandırması 1.199 yuan / 167 $’dan başlayacak.

Bu yılın başında tanıtılan Redmi Note 7 fiyatı ve sahip olduğu özellikler göz önüne alındığında mobil dünyasında dengeleri değiştiren bir telefon oldu. Zaten telefon serisinin (Redmi Note 7 ve Note 7 Pro) 20 milyon fazla satmış olması bunun en büyük kanıtı durumunda. Ürün döngüsünün tamamlanmasına daha aylar var, fakat mobil ekosistemde rekabet her geçen gün zorlaşıyor ve üreticilerin yenilikçi ve daha iddialı ürünler ortaya koymaları gerekiyor.

Redmi Note 8 çok ucuz olacak

Bir süredir sizlere Redmi Note8 ve Note 8 Pro telefonlar hakkında bilgiler aktarıyoruz. Tanıtımlarına birkaç gün kala güvenilir bir kaynak Note 8’in fiyatına açıklık getirdi. Verilen bilgiye göre Redmi Note8 1000 yuan yani yaklaşık 140 $’dan başlayan fiyatlardan satışa çıkacak.

Geriye dönüp baktığımızda Redmi Note 7’nin de başlangıç fiyatı 140 $ seviyesindeydi. Snapdragon 665 işlemcisinden güç alacağı kesinleşen ve arkada 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın yer aldığı dörtlü arka kamera kurulumu ile gelecek Note 8, dikkat çeken donanım geliştirmelerine rağmen selefine benzer bir fiyattan satışa sunulacak. Açıkçası Note 8 bu fiyattan satışa sunulursa kendi kategorisinde rakipsiz olacağa benziyor.

Ekran boyutu henüz belli olmayan telefonda su damlası çentik yapısı sürecek. Full HD+ çözünürlüklü ekranın eşlik edeceği Redmi Note8’in sağlamlığıyla da dikkat çekeceğini bugün yayınlanan bir videoda gördük.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu