Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A52 Türkiye Fiyatında Son Durum! Zam Var mı?

Galaxy A52 Türkiye fiyatında son duruma göz atıyoruz. Galaxy A53’ün tanıtımına sayılı günler kala fiyatta artış ya da indirim yaşanıyor mu?

Galaxy A52 geçtiğimiz yıldan bu yana Samsung’un en çok sattığı telefonlardan biri oldu. Orta segment telefon, IP67 sertifikası, OIS destekli 64 megapiksel ana kamerası, iyi giden pili ve stereo hoparlörüyle önceki versiyona kıyasla önemli gelişmeler içerdi. Gözler mart ayı içerisinde tanıtılacak Galaxy A53’e çevrilmiş durumda. Galaxy A53 cephesinde yaşanan gelişmeleri anbean aktarmayı sürdürüyoruz. Telefonun tanıtım tarihine sayılı günler kala Galaxy A52 modelinin Türkiye fiyatında son duruma göz atmak istedik.

Mevcut döviz kurunda artık ithal herhangi biri üründe indirim beklemek çok güç ihtimal; ki zaten Galaxy A52 cephesine baktığımızda fiyatın yavaş da olsa kademeli olarak arttığını görüyoruz. Telefon şu sıralar en düşük 5.700 TL seviyesinden satılmakta.

Mevcut giriş seviyesi telefonlar bile artık bu fiyattan ülkemize giriş yapıyor. Fiyat artışına rağmen Galaxy A52 şu sıralar alınabilecek en iyi fiyat / performans odaklı telefonlardan biri konumunda.

Samsung Galaxy A52 Özellikleri

Samsung Galaxy A52’de 6.5 inç büyüklüğünde FHD + (1080 × 2400 piksel) çözünürlüklü Super AMOLED Infinity-O 90Hz ekran alıyor. 8nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 720G işlemcisinden güç alan telefon kutudan Android 11 tabanlı One UI 3.0 ile çıkıyor.

Stereo hoparlör ve IP67 suya-toza dayanıklılık sertifikasıyla gelen telefonda üçlü arka kamera yer alıyor. Ana kamerada OIS destekli 64 megapiksellik bir kamera yer alırken, buna 12 megapiksel ultra geniş açılı ve 5 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön bölümde ekran üzerinde merkeze konumlandırılan kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde.

Galaxy A52’nin öne çıkan özelliklerinden biri de ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı. Öte yandan telefonun pili 4.500 mAh büyüklüğünde ve 25 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Ancak kutudan 15 watt gücünde bir adaptörün çıktığını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu