AndroidAndroid GüncellemeGenelSamsung

Galaxy A52 5G Nisan Güncellemesi Huzurlarınızda!

Samsung ABD’de Galaxy A52 5G için Nisan ayı güvenlik güncellemesini yayınladı. Şirket güncellemeyi önce A52s için vermişti…

Galaxy A52 5G kullanıcıları yaşadı. Çok yakında ABD’de tüm kullanıcılar güncellemeyi yükleyebilecekler. Ayrıca Galaxy A52s için bu ayın güvenlik güncellemesi şu anda Latin Amerika’da mevcut. Kesin olmak gerekirse, ürün yazılımı yapı numarası A528BXXU2EWC5 ile Brezilya’da kullanıma sunma başladı. Önümüzdeki günlerde küresel bir sürüm yayınlanacak.

Galaxy A52s ABD’ye ulaşmazken Galaxy A525G geldi. Ve şimdi Nisan güncellemesini de alıyor. Fabrikada kilidi açılmış varyantlar için kullanıma sunma yakın zamanda başladı. Yeni üretici yazılımı sürümü A526U1UES8EWC2’dir ve en son güvenlik düzeltmelerinden başka bir şey getirmez. Samsung yakında piyasaya sürmeyi taşıyıcı kilitli birimlere de genişletmeli. April SMR, diğer pazarlarda Galaxy A525G için henüz mevcut değil. Bu arada 4G modeli, güncellemeyi geçen hafta Latin Amerika’da aldı, ancak Samsung, başka bir yerde sürümü genişletmedi.

Galaxy cihazları için Nisan SMR’si, Samsung’un bu ayın başlarında açıkladığı 70’ten fazla güvenlik açığı için düzeltme içeriyor. Bunlar, Galaxy’ye özgü 23 sorunu ve 50 Android işletim sistemi kusurunu içerir. Koreli firma, bu güvenlik açıklarından en az beşinin kritik olduğunu doğruladı. Kalan sorunların büyük çoğunluğunu, Samsung ve Google tarafından “yüksek önem” olarak etiketledi. Bu ay yamalanan güvenlik açıklarından bazıları uzaktan kod yürütülmesine neden olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu