Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Red Magic 6S Pro Buz Gibi Olacak

Mobil oyuncuların hayallerini süsleyecek olan Nubia Red Magic 6S Pro için sevindiren haber geldi. Telefon buz gibi soğuk çalışacak.

Oyuncu telefonu furyası tam gaz devam ediyor. Özellikle Çinli firmaların bu alanda üretmiş olduğu telefonlar performans testi uygulamalarında rekorlar kırıyor. Bu telefonlarında özel soğutma sistemleri kullanarak uzun süreli oyunlarda bile telefonu buz gibi tutan firmalara şimdi de Nubia eklenecek. Nubia’nın 6 Eylül 2021 tarihinde tanıtacağı Nubia Red Magic 6S Pro modeli hakkında bugün sevindiren haberler geldi.

Nubia Red Magic 6S Pro grafen soğutması ile gelecek

Bildiğiniz gibi dağıtımı üst düzey telefonlar için çok önemli. Özellikle Snapdragon 888 Plus yonga seti 3.0 GHz bandına yaklaşması ile bu sorun iyice gündeme gelmişti. Ancak Nubia bu yonga setini özel bir sistem ile soğutacak. Bugün telefon için yayınlanan görselde grafen soğutma levhasının telefonda yer alacağı açıkça görünüyor. Bu grafen soğutma ayrıca aktif soğutma fanı ile de desteklenecek.

Red Magic 6S Pro’nun 6 Pro’ya kıyasla büyük bir tasarım değişikliğe sahip olması beklenmiyor. Özellikler açısından da neredeyse selefi ile aynı özelliklere sahip olacak. Telefonun ekranının 6.8 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 165 Hz tazelemeli AMOLED panel ile geleceği söyleniyor. Ancak bu ekran örnekleme hızında 500 Hz’e kadar çıkacak.

Nubia Red Magic 6S Pro

12 GB RAM opsiyonuna sahip olacak olan bu oyun canavarının, mobil oyunlar için bir takım optimizasyon uygulamaları ile geleceğini belirtelim. PUBG Mobile ve Fortnite gibi rekabetçi oyunlarda özellike yenileme hızı ile sizi bir adım öne taşıyacak olan bu telefonun maalesef ki Türkiye pazarına resmi olarak gelmeyeceğini belirtelim.

Çinli teknoloji devleri bildiğiniz gibi ülkemize gelmekle kalmayıp ülkemizde telefon bile üretmeye başladı. Kim bilir belki ilerleyen süreçte Nubia da ülkemize uğrar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu