Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 7 ve Reno 6 Serisi 24 Saat Arayla Tanıtılacak

OPPO Reno 7 ve Reno 6 serisi telefonların tanıtımları arasında sadece 24 saatlik bir zaman dilimi olacak. Nasıl mı gelin göz atalım…

OPPO Reno 7 serisi Çin’de 25 Kasım tarihinde resmi olarak tanıtılacak. OPPO bu yönde paylaşımlara başlamış durumda. Diğer taraftan Reno 7 serisinde karşımıza çıkacak tasarım anlayışı da sızdırılan görsellerle birlikte netlik kazandı. OPPO, kendi anavatanında Reno7 serisini duyurmaya hazırlanırken, Türkiye’de ise 24 Kasım tarihinde Reno 6 serisi modellerin tanıtımı gerçekleşecek. Başka bir ifadeyle Reno 6’nın devamı olan Reno 7 serisi sadece 24 saat sonra tanıtılacak.

Reno 6 modeller bu yıl mayıs ayında Çin’de tanıtıldı ve telefonlar neredeyse beş ay sonra ülkemiz kullanıcılarıyla buluşuyor. OPPO’nun Reno 6 serisi altında üç modeli ülkemize getirmesi bekleniyor. Reno 6 4G bunlar arasında kesin yer alacak, diğer iki modelin hangileri olacağı merak konusu.

Reno 7 ailesine baktığımızda seri altında ilk etapta üç telefon yer alacak. Bunlar Reno 7, Reno 7 SE ve Reno 7 Pro. Reno 7 SE modeline Snapdragon 778G işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Reno 7 ve Reno 7 Pro’da ise MediaTek Dimensity 1200 ve Snapdragon 888’in yer alacağı iddia ediliyor.

Üç modelde de AMOLED ekran yer alacak. Yüksek tarama hızına sahip olacak bu ekranlar Full HD çözünürlüğünde olup, sadece Pro modelde kavisli bir yapıda olacak. 65 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklündeki piller telefonlarda öne çıkan bir diğer gelişme olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu