Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Google Pixel satışları açıklandı! Google kaç adet sattı?


Google Pixel satışları kaç adete ulaştı? DigiTimes tarafından yayınlanan bir rapor Google’ın geçen yıldan bu yana kaç adet Google Pixel ve Google Pixel XL telefon sattığını ortaya koyuyor. HTC üretimi olan Pixel telefonlar geçen yıl ekim ayında tanıtılmıştı. Kısa süre içerisinde raflarda gördüğümüz telefonlar o günden bu yana 2.1 milyon adet satmayı başarmış.

Google Pixel satışları
Google Pixel satışları

Pixel telefonların elde ettiği satışlar Nexus modelleriyle karşılaştırıldığında kayda değer bir başarı gibi görünüyor. Ancak Samsung ve Apple modellerinin elde ettiği satışların yanında devede kulak. Satışların daha fazla olması beklenebilirdi, fakat dünya genelinde belirlenen yüksek fiyatlar Pixel telefonların önündeki en büyük engel. Google Pixel modeli hatırlayacak olursak ülkemize 3.000 liradan (paralel garanti) giriş yapmıştı.

Google Pixel 2 kim üretecek?

DigiTimes tarafından yayınlanan raporda Pixel 2 telefonların bir kez daha HTC tarafından üretileceği belirtiliyor. HTC ve Google zaten geçen 2016’da iki yıllık anlaşma gerçekleştirmişti. 2018 yılında tanıtılacak Pixel 3 modeller içinse öne çıkan üreticinin LG olduğu bildiriliyor.

 

Samsung Galaxy S8 Türkiye fiyatı açıklandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu