Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGoogleGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo T2 5G, Play Console’da Kendisini Gösterdi

Vivo’nun geçtiğimiz yıl piyasaya sürmeye başladığı T serisine Vivo T2 5G akıllı telefonunu da ekleyerek seriyi büyütmeye başlıyor.

Vivo, yeni serisi V27 serisinin dışında geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen T1 modelinin yerine geçebilecek yeni Vivo T2 5G modeli üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Hatta geçtiğimiz günlerde sertifikasyon sitelerinde görüntülenmişti şimdi ise Vivo T2 5G Google Play Console’da görünerek cihaz hakkında bazı bilgileri ortaya çıkardı. Play Console’da V2222 model numarası ile birlikte gözüküyor.

Play Console’da teknik özelliklerinin yanında tasarımıda gözüküyor. Ancak listede yayınlanan görsel ile daha önce yayınlanan Vivo Y100 telefonu ile aynı olduğu görülüyor. Yeni modeller için kalın ama giriş – orta sınıf telefonlar için yeterli kalınlıkta bir çerçeveye sahip olduğu görünüyor. Ekranın üstünde damla çentiği bulunuyor. Giriş seviyelerinde alışkın olduğumuz kalın alt çerçeve bu cihazda gözükmüyor onun yerine üst tarafı çentikden dolayı diğer taraflara bakılarak biraz daha kalın gözüküyor. Ayrıca listeden görünen kadarıyla 1080×2400 piksel ekran çözünürlüğüne ve 440 DPI ekran yoğunluğuna sahip olacak. Telefonun sağ bölümünde ses düğmeleri ve güç düğmesi bulunuyor. Sol tarafında da parmak izi sensörü olması bekleniyor.

Vivo T2 5G Play Console

Listeye baktığımızda Vivo T2 5G’nin QTI SM6375 işlemcisi ile güçlendirildiği gözüküyor. Bu işlemcinin Qualcomm Snapdragon 695 olması bekleniyor. Cihazın 2.20 GHz hızında çalışan Cortex-A78 iki çekirdek ve 1.80 GHz hızında çalışan Cortex-A55 6 çekirdekten oluşuyor. Ayrıca işlemci Qualcomm Adreno 619 GPU ile paketlenmiş. Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 8 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak.

İlginizi Çekebilir: Vivo V27 Pro, Play Console’da Görüldü

Listeye baktığımız zaman Vivo T2 5G hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Vivo tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu