Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPlayStationTeknoloji

PlayStation 5 için duyurular bitmiyor! PS5 arayüzü çok yakında gösterilecek!

Sony, PlayStation 5 hakkında duyurularına hız kesmeden devam ediyor. Çok yakında PS5 arayüzü gösterilecek. Peki, PS4’ten farklı olacak mı?

Sony, geçtiğimiz hafta merakla beklenen PlayStation 5‘i resmen göstermişti. Sıra dışı tasarımı ile bu zamana kadar üretilen en şık konsol olma unvanını daha çıkmadan eline alan PS5, oyunları ile de oyuncuları sevindirmeyi başarmıştı. PS5 oyunları ve tasarımından sonra gözler PS5 arayüzü için bir açıklamaya çevrilmişti. Bugün ise beklenen açıklamayı nihayet yaptı.

Sony cephesinden gelen açıklamara göre; PlayStation 5‘in arayüzü çok yakında gösterilecek. PlayStation Blog üzerinden yapılacak duyuru ile gösterilecek olan bu arayüz bambaşka bir deneyim sunacak. PlayStation 4’ün arayüzünden yüzde 100 farklı olacak olan yeni arayüz yine kullanıcı deneyimine odaklanacak.

Xbox One‘ın sahip olduğunuz oyunları görmek için binbir takla attırdığı arayüzü neyse ki son güncelleme ile daha kullanabilir hale gelmişti. 10 yılda arayüzü anca oturtturan Microsoft, bu arayüzünü Xbox Series X‘te kullanacak.

PS5 arayüzü

Sony’nin PS4 ile ne kadar akıcı bir arayüz sunduğu ortada. Sony bunu daha da geliştirecek. Bu sayede Xbox Series X arayüz konusunda bile rakibinden tokat yiyecek gibi görünüyor. Umarız Sony, beklendiği gibi mevcut arayüzünü daha da geliştirir ve ahmakça bir hata yapıp konsolu medya merkezine çeviren öğeler yerine oyunlara öncelik verir.

Sizce hangi konsolun arayüzü daha güzel olacak? PlayStation 5 mi yoksa Xbox Series X mi? Evet tahminleri alalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu