Akıllı TelefonGenelGoogleTeknoloji

Google Pixel 7a Böbrek Değil Tarla Sattıracak!

Müthiş özellikleri ve fiyatıyla Google Pixel 7a eBay’de yüksek bir fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. Resmi lansmandan önce ortaya çıkmıştı.

Google, önümüzdeki aylarda Google Pixel 7a’yı tanıtmayı planlıyor. Yakın tarihli bir rapor, akıllı telefonun şirketin yaklaşan Google I/O 2023 etkinliğinde tanıtılacağını belirtti. Yine de resmi lansmandan çok önce, bir Google Pixel 7a prototipi, eBay’de 1650 $ ‘lık ilk satış fiyatıyla çıktı. Satıcının adı “nikoskom-94” ve ilk olarak ihbarcı Debayan Roy fark etti. Bu hikayeyi yazarken, ürün artık mevcut olmadığı için eBay’deki satış sona ermiştir.

Pixel 7a birkaç sızıntı ve söylentiye göre öncekilere benzer bir tasarıma sahipti. Ancak bir farkla – markalama. Google’ın “G” logosu Pixel cihazlarının arkasında görünüyor ancak bu prototip, daha çok Pac-Man silüetine benzeyen bir logo içeriyor.

GizmoChina raporuna göre Pixel 7a’nın prototip fiyatının 1650 USD civarında olduğu söyleniyor. Pixel 7a, listeye göre 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip. Telefon muhtemelen Tensor G2 yonga setinden güç alacak. 7a, kutudan çıkar çıkmaz Android 13 işletim sistemi ile çalışacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu