Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A51 satışa çıktı!!! fiyatı da belli oldu.

Orta segment cihazlarının satışından memnun olan Samsung bu aileye bir yeni üye daha ekledi. Galaxy A51 bugün satışa sunuldu.

Bildiğiniz üzere Samsung geçtiğimiz yıllarda A serisini piyasaya sürmüştü. Galaxy A serisi orta segment ve uygun fiyat etiketine sahip modellerdi. Şirket bu serinin satışlarından oldukça memnun kaldı. Bunun üzerine aileye yeni üyeler ekleme kararı aldılar ve A51 ve A71 modelleri için çalışmalara başladılar.

Güney Koreli şirket bugün Galaxy A51’i Hindistan’da satışa sunmaya başladı. Cihaz Android 10 tabanlı OneUI 2.0 arayüzü ile geliyor. Ayrıca 32MP ön kamera, sekiz çekirdekli Exynos 9611 işlemci, ekran üzeri parmak izi sensörü (geçen yıl Galaxy A50 ve A50’lerde bulunan ekran parmak izi tarayıcısından çok daha iyi çalışıyor) ve 15W hızlı şarjlı 4.000 mAh pil. Samsung Pay’ı hem NFC hem de MST aracılığıyla destekliyor ve AR Doodle, Süper Sabit Video kaydı gibi kamera özellikleri ile birlikte geliyor.

Galaxy A51, Hindistan’da Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Blue renk seçenekleriyle satın alınabilir. Samsung, Amazon satın alımları için% 5 Amazon Pay nakit iadesi ve aynı zamanda bir kerelik ekran değişimi sunuyor, ancak şirket ekran değişiminin ücretsiz olup olmayacağını veya düşük bir fiyatla yapılıp yapılmayacağı hakkında kesin bir şey söylemiyor.  Samsung’un  Galaxy A71‘i ne zaman piyasaya süreceği de şuan için belirsiz. Ancak kısa bir süre sonra o da satışa çıkacaktır diye düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu