AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Kablolu fiyatına kablosuz şarj aleti; Realme Wireless satışa sunuldu!

Çin’in genç; ancak başarılı firması Realme, yeni kablosuz şarj cihazını satışa sundu. İşte karşınızda Realme Wireless ve onu çekici yapan uygun fiyat etiketi!

Pazarın yükselen firması Realme, akıllı telefon ve kulaklıkların yanı sıra giyilebilir teknoloji ve telefon aksesuarları üzerine çalışmalar gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde yeni Power Bank’ini duyuran şirket, bugün de yeni kablosuz şarj cihazını satışa sunuyor. Üstelik bu cihaz oldukça uygun bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor. Peki Realme Wireless neler vaad ediyor? Kaç liraya satın alınabiliyor?

Şirketin kablosuz şarj cihazları adına attığı ilk adım olarak kayda geçen yeni Realme Wireless, gri rengiyle birlikte karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda Qi Kablosuz Şarj sertifikasına sahip cihazların hepsine destek veren şarj alet, Apple‘ın cihazlarını da şarj edebilme yeteneğine sahip. Buna ek olarak üzerinde Type-C portu bulunan alet, RMA203 model numarası ile birlikte pazara sunulurken 10W hızlı şarj desteğini de beraberinde getiriyor.

Android kullanıcılarına sunduğu 10W hızlı şarjın yanı sıra iPhone modellerine 7.5W‘a kadar hızlı şarj desteği sunan Realme Wireless, daha düşük güç isteyen teknolojik aletleri de şarj edebiliyor. Bunun en basit örneğinin ise Realme Buds Air olduğu söyleniyor. Fiyat tarafında da son derece başarılı olan kablosuz şarj cihazı, Hindistan’da 11 dolarlık (76 TL) bir fiyat etiketi ile raflarda kendine yer buluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu