Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Nex 3 şelale ekranıyla rekor kıracak

Vivo Nex 3 eminiz ki şu an birçoğunuzu heyecanlandıran bir telefon. Ekran tarafında yeni bir standart başlatacak Nex 3’ün bazı özelikleri şimdiden belli olmuş durumda. Telefon ekran tarafında yen bir rekor kıracak.

Vivo Nex 3 ekran rekoru kıracak

Sonbaharda tanıtılması beklenen (muhtemelen eylül ayı içerisinde) Vivo Nex3 son sızıntıya göre %99.6 ekran / kasa oranına sahip olacak. Telefon bu ekran / kasa seviyesiyle en iyi olmayı başarırken, bunu şelale ekran yapısına ve ekran altına gizlenen ön kameraya borçlu.

İlk olarak OPPO’nun duyurduğu ekran alt kamera teknolojisi şu an Vivo mühendisleri tarafından daha ileri bir noktaya taşınmış durumda. Vivo mühendislerinin yeni düzenlemelerle ön kamerada tarafından çekilen çok yüksek kalitede olmayan görüntülerle ilgili problemleri çözdüğü ve “pencere efekti”ni ortadan kaldırdığı bildiriliyor.

Bu benzersiz ekranda çözünürlük Full HD + seviyesinde olacak. UFS 3.0 depolama standardına sahip olacak telefonda 5G desteği de göreceğiz. Kalbinde Qualcoomm üretimi Snapdragon 855 Plus yonga setinin kullanılacağı telefonun 4G sürümünün olacağı da gelen bilgiler arasında.

Vivo Nex3’ün arkadan nasıl bir görünüme sahip olacağını merak edenler içinse kısa süre önce sızdırılan referans çizimlere göz atabiliriz. Burada daire içerisine yerleştirilen üçlü kamerada Vivo’nun mekanik saatlerden esinlendiğini görüyoruz. 44-watt şarj teknolojisi desteği içerecek telefonda tüm bunlara ek olarak NFC modülü de yer alacak.

Telefonun genel görünümü ve teknik özellikleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu