Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

Samsung Galaxy S8 Yazılımı Hazırlanıyor

Samsung‘un yaşadığı sıkıntılı günler kış ayları ile birlikte sona erecek gibi görünüyor. Galaxy Note 7′de yaşanan sorunlardan sonra Galaxy S8 birçok kullanıcının tam da istediği cihaz olabilir. 2016 yılının en iyi telefonu olarak gördüğümüz Galaxy Note 7‘den sonra işi sıkı tutan Samsung çok daha güncel ve çok daha güvenlikli bir telefon için düğmeye çoktan bastı. Bugün gelen bilgilere göre Güney Koreli üretici Samsung Galaxy S8 için yazılım geliştirmeye başladı.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Bu bilgilere göre Samsung yeni S serisi telefonunda 5,1 inç 2K ve 5,5 inç 4K ekran kullanımına geçiş yapacak. Bu oldukça önemli zira her ne olursa olsun 2K ekranlar sanal gerçeklik için uygun değiller. 2 kat artan piksel ve 860 ppi değere ulaşan yoğunluğu ile 5,5 inç boyutundaki Galaxy S8 edge sektörün en iyi ekran sahip telefonu olacak. En büyük rakibi Apple yeni nesil iPhone 7’de HD ekrana henüz geçmişken 4K ekrana sahip telefonu ile rakibine donanım anlamında büyük bir fark atacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir: Temyitli Galaxy Note 7 Sahipleri Ne Yapacak?

Snapdragon 830 ve 10 nanometre üretim sürecine sahip ilk yonga seti Exynos 8895 ile karşımıza çıkacak olan Samsung, S-Voice sesli asistanından da vazgeçerek Viv Al sesli asistanına geçiş yapacak. 26 Şubat’ta yapılacak Mobil Dünya Kongresi öncesinde tanıtılacak Galaxy S8’in iki farklı model ile geleceğinin altını çizelim. Burada ikinci model için Galaxy S8 edge diyoruz ama gelen bilgiler firmanın artık düz ekran telefonlardan vazgeçeceğini gösteriyor. Yani hem 5,1 hem de 5,5 inç ekranlara sahip Galaxy S8‘in edge ekranlı olacağını belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu