Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi MIX 2S Seramik Edition Hafıza, RAM ve Fiyat Şampiyonu Olacak!

Dünyanın en büyük üreticisi olacağız” mottası ile bir anda mobil pazarda şimşekleri üzerine çeken Xiaomi, bu öngörüsüne kavuşabilir mi bunu bilemiyoruz ama bu yıl itibariyle Vivo‘yu geçerek dünyanın en büyük beşinci üreticisi konumuna yükseldi. 27 Mart tarihinde yapacağı bir etkinlikle (Huawei’nin etkinliğinden önce) yeni nesil telefonlarını tanıtacak olan Xiaomi, yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi MIX 2S ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl pazara sunulan Mi 6 ve Mi Mix 2 modellerinde Seramik Edition adı verilen bir modele de yer verilmişti. Bugün ortaya çıkan bir görsele ise Xiaomi Mi MIX 2S Seramik Edition modelinin de pazara sunulacağını işaret ediyor.

Xiaomi Mi MIX 2S Seramik Edition
Xiaomi Mi MIX 2S Seramik Edition

Xiaomi Mi MIX 2S Seramik Edition Hafıza, Ram ve Fiyatı ile Olay Yaratacak!

Bildiğiniz gibi iPhone X’in Huawei’ P10’nun ve Galaxy S9 Plus’ın 256 GB Hafıza seçeneği bulunuyor ama iPhone hariç diğer modellerin RAM miktarı 6GB. Bunu aşan ve 256GB Hafıza seçeneğinde 8GB RAM gücünü de bizlere sunacak ola Xiaomi Mi MIX 2S Seramik Edition fiyat tarafında bize ne sunacak bunu bilemiyoruz ama Xiaomi’nin yüksek donanımlı ürünlerinin fiyat tarafında da tam bir dost olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım Xiaomi yeni nesil amiral gemisi ile bize ne sunacak?

Bu noktada geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu telefonun da ekmeğini Çinli karaborsacılar yiyecek bundan da adımız kadar eminiz…

https://www.teknoburada.net/galeriler/lg-g7-konsept-goruntuleri-yayimlandi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu