Akıllı TelefonGenelIQOOMobiroller

iQOO 11 Özellikleri Belli Oldu, Yılın Telefonu Olacak

Mobil devinin yaklaşan amiral gemisi telefonu iQOO 11, yeni özellikleriyle karşımıza çıktı. Tüm detaylara göz atalım.

Akıllı telefon dediğimizde aklımıza belli başlı markalar gelir. iQOO da son zamanlarda aklımıza gelen markalardan oldu, çünkü şirket global arenada rekabet edecek amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürüyor. Şimdi ise gözlere şirketin iQOO 11 modeli çarpıyor. İnanılmaz özelliklerle gelecek olan telefon, gündeme oturdu.

iQOO 11 Özellikleriyle Karşımızda, Neler Sunacak?

Ünlü sızıntıcı iQOO 11’in sunacağı özellikleri bize aktardı. Ekrandan başlarsak iQOO 11, 144Hz’e kadar yenileme hızı desteğine sahip 6.78 inç E6 AMOLED panele sahip olacak. Ayrıca ekranın çözünürlüğü 2K düzeyinde olacak. Böylece inanılmaz bir ekran deneyimi elde edilecek.

Bu bilgilere ek olarak iQOO 11 serisinde Qualcomm’un son teknoloji destekli çipi Snapdragon 8 Gen 2’yi göreceğiz. Böylece telefon maksimum performans sunmuş olacak. 16GB’a kadar RAM ve 512GB’a kadar depolama seçeneklerinin telefon serisinde yer alacağı da bildirildi.

iQOO 11

Optik kısımda ise Vivo’nun bir teknolojisini göreceğiz. Vivo V2 görüntü sinyali işlemcisi, telefonun optik sistemine yardımcı olarak bir telefondan elde edilebilecek en üst düzey optik deneyimi sağlayacak. Sony’nin IMX8 serisi lensleri de bu modelin optik kurulumlarında yer alacak.

Canavar özelliklerle gelecek iQOO 11’in ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak bunun yakında gerçekleşeceği de bildiriliyor. iQOO’nun amiral gemisi modelleri hakkında bilgileri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu