Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiTWS Kulaklık

OPPO Enco R Pro Tanıtıldı! Süper Fiyata Süper Ses

OPPO Enco R Pro bugün tanıtıldı. Yeni kulaklık inanılmaz bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Detaylara bakalım.

OPPO Enco R Pro uzun süredir tanıtılmayı bekliyordu. Beklenen oldu ve kulaklık resmi olarak OPPO Reno 9 serisiyle tanıtıldı. Yeni kulaklık iyi bir fiyata harika bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Gelin detaylara göz atalım.

OPPO Enco R Pro Özellikleri ve Fiyatı

Yeni OPPO Enco R Pro, normal Enco R’ye göre yeni bir tasarım hattıyla geliyor. Geliştirilmiş bir tasarıma ek olarak R Pro, silikon uçları beraberinde getiriyor. Böylece kullanıcılar normal sürüm Enco R’ye göre çok daha konforlu bir ses deneyimi elde ediyor.

Buna ek olarak kulaklıklar, sıçrama direncine karşı IP54 sertifikasına sahipler. Ayrıca dokunmatik kontrol özelliğiyle daha etkili bir deneyim elde etmek mümkün. Buna ek olarak kulaklık, ENC(çevresel gürültü önleme) ve ANC(aktif gürültü önleme) özelliklerini destekliyor. Çevre ve düşük oyun moduyla deneyimi geliştirmek mümkün.

OPPO Enco R Pro ses kalitesini artırmak için 12,4mm sürücülere sahip. Bluetooth 5.2 üzerinde çalışan kulaklıklar, tüm ColorOS üzerinde çalışan ürünlerle birlikte çalışabiliyor. Kulaklıklar şarj kutusu dahilken ve ANC kapalıyken 28 saate kadar kullanım süresi sunuyor.

Kulaklık tüm bu özellikleriyle 70$ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. 2 Aralık’ta satışa çıkması bekleniyor. Ayrıca OPPO Reno 9 modelini alan kişiler, bu kulaklıkta 15$ indirim elde edebiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu