Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

iPhone 13 Pro’nun Kamera Modülü Bakın Ne Kadar Büyük Olacak

iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max’in öncül modellerine göre daha büyük bir kamera tasarımına sahip olacağı son görüntülerle onaylandı.

iPhone 13 ailesinin tasarım ve teknik özelliklerine dair haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Neredeyse her gün sızıntılara konu olan telefonlarda özellikle donanım tarafında önemli yükseltmelerin gerçekleşeceği konuşuluyor. Bunların başında da kamera geliyor. iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max’in iPhone 12 Pro serisindeki kamera tasarım anlayışını sürdüreceği kesin. Fakat kamera biriminin ciddi manada büyüyeceği konuşuluyordu. Son görüntüler bu iddiayı destekler nitelikte.

iPhone 13 Pro Serisinde Kamera Büyüyor

Yeni sensörler, OIS sistemindeki gelişmeler ve optik açısından yapılan iyileştirmeler nedeniyle iPhone 13 serisindeki kamera biriminin iPhone 12’den daha büyük olacağı artık kesinleşti. Yayınlanan son görüntülerde iPhone13 Pro kılıfına takılmış bir iPhone 12 Pro görüyoruz. Modellerin kasa ebatları hemen hemen aynı kalırken, kamera ünitesindeki boşluklar 13 Pro’da kamera yapısının ne kadar büyüyeceğini gözler önüne seriyor.

Son gelişmelere bakılırsa iPhone13 Pro’da bugüne kadar sadece iPhone 12 Pro Max modeline has olan sensör kaydırma sabitleme sistemli bir kamera yapısı kullanılacak. Yine geniş açılı kameranı altı katmanlı olacağı ve daha iyi odaklanma sağlayacağı gelen bilgiler arasında.

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 13 serisinde önemli yükseltmelerden biri de uyarlanabilir 120Hz ekranlar olacak. Bu ekranların sadece Pro modellerde yer alacağı, iPhone 13 ve iPhone 13 mini’de ise 60Hz ekranların kullanılmaya devam etmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu