Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung 2020 yılında bakın neye odaklanacak?

2020 Yılında mobil pazarda büyük bir değişim yaşanacak. Peki Samsung 2020 yılında nelere odaklanacak. Eski CEO Dj Koh açıkladı…

Katlanabilir telefonlar ile geçtiğimiz yıl Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıştık. Samsung ve Huawei yeni nesil katlanabilir telefonlarını tanıttı ama uzun süre satışa sunamadı. Galaxy Fold içe bükümlü, Mate X ise dışa bükümlü tuhaf ekranları ile katlanabilir ekranlı telefonların ilk nesillerini oluşturdular. İlk günden beri her iki tasarımında yanlış olduğunu söyledik ve ardından da Motorola istiridye kapaklı Moto RAZR serisini tanıttı. Samsung 2020 yılı itibariyle bu tasarıma odaklanacak ve birçok yeni model ortaya koyacak.

Bunu takdir edersiniz ki biz söylemiyoruz; bunu Samsung’un CEO’su Don-Jin Koch’un (DJ Koh) söylüyor. 2020 yılı itibariyle Samsung’un farklı donanımlar ve farklı özelliklerde katlanabilir ekranlı telefonlar üretmesini söyleyen eski CEO Koh, bu noktada alınması gereken daha çok yol olduğunun da altını çiziyor.

Galaxy Z Flip

Bildiğiniz üzere 11 Şubat tarihinde Samsung yeni nesil Galaxy Z Flip ile bizi tanıştıracak. Telefon ile ilgili detayları sizlerle paylaştık ve bu noktada en önemli detaylardan birisinin de 2.000 dolar olan bir önceki nesil telefonların fiyatlarının 1.500 dolar seviyesine gerilemiş olması.

Bakalım Samsung bize 2020 yılı içinde nasıl katlanabilir telefonlar sunacak. Öyle ya da böyle kapaklı telefonlar geri dönecek gibi görünüyor. Peki siz buna hazır mısınız?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu