Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Ve Huzurlarınızdaaaa Bütçe Panpası Samsung Galaxy A12!

İki gündür Samsung’un S serisi konuşuluyordu. Bugün artık bütçe panpası telefonlara sıra geldi. Samsung Galaxy A12 geliyor!

Samsung Galaxy S21 serisinin fiyatı çoğumuzun canını sıktı ama enseyi karartmak yok. Bu sefer Samsung Galaxy A12 müjdesi geldi. İlerleyen günlerde A32, A52, A72 hakkında bilgiler de sızmaya başlayacak. Ortaya çıkan BIS listesine göre bu delikanlı yakında Hindistan pazarında olacak. Bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Samsung Rusya’nın verdiği ilk bilgiye göre BIS veritabanında SM-A125F model numarasıyla görünmüştü. Artık ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Samsung’un bu yeni modelde Qualcomm’dan MediaTek’e geçtiğini görüyoruz. Singapur ve Malezya’da şu an 172$ fiyat etiketiyle satılıyor. Yakında tüm dünyaya dağılması bekleniyor.

Yeni dostumuz A12, 6.5 inç, Infinity V çentikli bir ekrana sahip. 1600 × 720 piksel çözünürlükle geliyor. Telefon arka tarafta 3/4’ü dokulu desenleri olan çift tonlu bir kaplamaya sahip polikarbonat bir panele sahiptir. İlginç bir şekilde üç farklı RAM seçeneğine sahiptir. 3, 4 ve 6 GB RAM seçenekleri mevcut. MTK6765 ( MediaTek Helio P35) yonga seti telefona güç veriyor. Kamera kısmında giriş segmenti için harika diyebileceğimiz 48 MP ana kamera, 5 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro kamera ile derinlik sensörü bulunuyor. Ön tarafta ise 8 MP özçekim kamerası yer alıyor. 5000 mAh batarya ve 15W hızlı şarj desteği telefona güç veriyor. Telefonun yan tarafında parmak okuyucu da bulunuyor.

Bu özelliklerle uygun fiyatla gelecek olan telefonun ülkemizde peynir ekmek gibi satacağını tahmin ediyoruz. Türkiye’ye geldiğinde siz değerli okuyucularımızı bilgilendireceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu