Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S7 edge Android 8.0 güncellemesi yanlışlıkla yayımlandı

Samsung marka akıllı telefon sahibi birçok kullanıcı Android 8.0 güncellemesini sabırsızlıkla bekliyor. Galaxy S8 için beta programı kısa süre önce sona erdi ve birçok ülkede güncellemenin resmi olarak dağıtılması an meselesi. Diğer taraftan Galaxy Note 8 ve Galaxy S7 serisi kullanıcıları da güncelleme sürecini dört gözle takip ediyor. Bekleyiş sürerken, Vietnam’da ilginç bir gelişme yaşandı. Galaxy S7 edge Android 8.0 güncellemesi yanlışlıkla yayımlandı. AndroidU sitesine göre ülkedeki bazı kullanıcılar Android 8.0 tabanlı Samsung Experience UI 9.0 güncellemesini almaya başladı.

Galaxy S7 edge Android 8.0
Galaxy S7 edge Android 8.0

Görünüşte güncelleme kararlı görünüyor, ancak  bunun Samsung geliştirme ekibi veya ilgili departmanlar tarafından yapılan bir hata olduğu tahmin ediliyor. Galaxy S7 edge için herhangi bir beta programı başlatılmadı ve Samsung’un güncellemeyi Galaxy S8’den öne başlatması mümkün görünmüyor.

Güncelleme 1.4 GB büyüklüğünde ve G935FXXU2ERB2 yapı numarasına sahip. Kısa süre içerisinde güncellemeye ait daha fazla ekran görüntüsünün ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Hatta yazılım indirilebilir hale bile getirilebilir.

 

Samsung Galaxy C10 özellikleri belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu