Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRazerTeknoloji

Razer Kishi 2 Android için Duyuruldu


Razer’ın telefonları konsola çeviren yeni aksesuar Razer Kishi 2 duyuruldu. Bu kontrolcü ilk olarak Android sonrasına da iPhone’a gelecek.

Razer’dan merakla beklenen aksesuar Razer Kishi 2 geldi. Telefonları oyun konsoluna çeviren bu yeni sürüm, ilk sürümdeki beğenilmeyen noktaları geliştirerek karşımıza çıkıyor. İlk olarak Android telefonlar için satışa sunulacak olan Kishi v2’nin 2022’nin sonuna doğru iPhone’a da geleceği belirtiliyor.

Razer Wolverine V2 konsol kontrolörlerinden ilham alan Kishi 2, tamamen yeni dokunsal mikro anahtar kontrolleriyle aynı yüksek kaliteli girişlere sahip. Yeni “Paylaş” düğmesi, oyuncuların mükemmel fotoğrafları hızla çekip takipçileri ve arkadaşlarıyla paylaşmak üzere video klipler kaydetmesine olanak tanıyor. Yeni Kishi ayrıca çift çok işlevli düğmeler ve tek düğmeyle yepyeni Razer Nexus uygulamasını başlatma yeteneği sunuyor. Razer Nexus uygulaması sayesinde kontrolcüyü özelleştirebileceğinizi belirtelim.

Yeni Kishi’nin yapısal tasarımı, sabit bir his ve evrensel telefon uyumluluğu sağlayan basitleştirilmiş bir köprü ile yenilendi. Ergonomiyi göz önünde bulunduran Kishi V2, son derece taşınabilir bir form faktörüyle rahat bir tutuş sağlıyor. Kishi V2 ayrıca maksimum uyumluluk için tasarlandı. Cihaz, piyasadaki mevcut ve bu yıl çıkacak olan Samsung ve Google Pixel telefonlarıyla da çalışacak.

Selefiyle aynı düşük gecikmeli oynanışı destekleyen Kishi V2, USB-C bağlantısı ile oyunu durdurmadan cihazın şarj edilmesini sağlayan doğrudan geçişli şarj bağlantı noktaları sayesinde yerel ve bulut oyunlarda kesintisiz kontrol sunuyor. 100 dolardan satışa sunulacak olan bu kontrolcünün Türkiye pazarında da satılacağını belirtelim.

Razer Kishi 2

Razer Kishi 2 özellikleri

  • Tuşlar
    1. İki adet tıklanabilir analog thumbstick
    2. Bir adet mekanik D-pad
    3. Dört adet yüz düğmesi
    4. İki adet tetik (L2/R2)
    5. İki adet tetik (L2/R2)
    6. İki adet çok işlevli düğme (M1/M2)
    7. Menü ve Seçenekler düğmeleri
    8. Paylaş düğmesi (Razer Nexus gerektirir)
    9. Razer Nexus uygulama başlatma düğmesi
    10. Bir adet durum gösterge ışığı (şarj oluyor)
  • Boyutlar: Yükseklik: 47 mm, Genişlik: 220 mm, Derinlik: 117 mm
  • Ağırlık: 284g
  • Bağlantı: USB Type-C
  • Akıllı Telefon Şarjı: USB Tip C bağlantı noktası üzerinden geçer
  • Mobil Uygulama: Razer Nexus, eski Razer Kishi uygulamasının yerini alıyor
  • Ürün Gereksinimleri: Android 9.0 Pie veya üstü.
  • Uyumlu cihazlar: Razer Phone ve Razer Phone 2, Samsung Galaxy S8 / S8+ / S9 / S9+ / S10 / S10+ / S20 Serisi / S21 Serisi / Not 8 / Not 9 / Not 10 / Not 10+, Google Pixel 2 / 3 / 4 / 5 / 6 ve diğer birçok Android cihaz.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu