Akıllı TelefonAndroidAsusMobirollerSamsungTeknoloji

Asus ZenFone 8 Kamerası İle Üzebilir!

Akıllı telefon dünyasının ünlü isimlerinden bir tanesi olan Asus kullanıcıları üzecek. ASUS ZenFone 8 çevirmeli kameraya sahip olmayacak.

2021 yılının ilk çeyreğini geriye bırakmaya devam ettiğimiz şu günler de akıllı telefon pazarından yepyeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung ve Xiaomi akıllı telefon üreticileri birbirinden farklı telefon modellerine çeşitli güncellemeler getirmeye devam ederken pazarın ünlü isimlerinden olan ASUS markası da boş durmuyor. Ürettiği oyuncu bilgisayarları ile adından söz ettiren şirket şimdi de yeni bir telefon serisi ile rakiplerine korku salmanın yollarını arıyor. Güncel gelişmelere göre Asus ZenFone 8 kamerası ile kullanıcıları üzebilir. Akıllı telefon da çevirmeli kamera yer almayacak.

Akıllı telefonların hayatımızdaki önemi artmaya devam ederken cihazların tasarımları da hızla değişmeye devam ediyor. Özellikle kamera alanında yeni reformlar hazırlayan şirketler bu tasarımlar ile rakiplerinden sıyrılmanın yollarını arıyorlar. Ekran altına gizlenen kameraların yanı sıra çevirmeli kameralar da şu sıralar kullanıcıların ilgisini çeken özellikler arasında yer alıyor. Bugün ki haberimiz de Asus ZenFone 8’in kamera özelliğinin tatmin edememe ihtimalinden bahsettik.

Asus Zenfon 8 için yayınlanan son görsel
Asus Zenfon 8 için yayınlanan son görsel

Asus ZenFone 8 Kamera Tasarımı Belli Oldu

İnternetin derinliklerinde radarımıza yepyeni bilgiler takılmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki Asus kullanıcıları şu sıralar ZenFone 8 modelini beklemeye devam ederken bugün cihaz hakkında yeni bilgiler de ortaya çıktı. Delikli bir selfie kamerası ile karşımıza çıkacağı belli olan telefon modeli, ZenFone 7’deki gibi çevirmeli bir kameraya ev sahipliği yapmayacak. 12 Mayıs’ta lansmana çıkacağı bilinen akıllı telefon modeli, Snapdragon 888 SoC işlemciden güç alacak. 8GB RAM ve 120Hz ekran yenileme hızı ile tatmin edecek olan telefon serinin en iyi telefonu olarak adından söz ettirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu