Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelMotorola

Moto G4 kullanıcıları hayal kırıklığına uğradı

Moto G4 kullanıcıları güncelleme noktasında hayal kırıklığı yaşadı. Google bünyesindeyken Android güncellemelerini en hızlı yayınlayan üreticilerden biri olan Motorola, Lenovo’ya satıldıktan sonra ise henüz on beş aylık bir telefon için Android 8.0 güncellemesini yayınlamayacağını bildirdi. Evet sözünü ettiğimiz modeller birkaç gündür gündemden düşmeyen Moto G4 ve Moto G4 Play.

Moto G4 kullanıcıları hayal kırıklığı yaşadı

Motorola daha önce Moto G4’ün Android 8.0 Oreo sürümüne yükseltileceğini ifade etmişti. Resmi olarak yapılan açıklamanın bir hatadan ibaret olduğu daha sonra gelen bir açıklamayla anlaşıldı. Motorola’ya göre Moto G4 için Android 8.0 güncellemesi hiçbir zaman planlanmadı. Moto G4 ailesinin bir diğer üyesi Moto G4 Play için de yine güncelleme yayınlanmayacak.

Moto G4 Plus içinse saatler önce yeni bir açıklama geldi. Neyse ki şirket Moto G5 Plus’ı Android 8.0 sürümüne yükseltecek. Tabii güncellemenin kısa bir süre içerisinde yayınlanması beklenmiyor. Güncellemenin söz konusu telefon için en erken 2018’in ikinci çeyreğinde dağıtılması bekleniyor.

Lenovo, Moto G4 ve G4 Play modellerini Android 8.0 sürümüne yükseltmeyerek G5 ve G5 Plus satışlarını artırmayı planlıyor olabilir, ancak G5 satın alacakların da benzer durumu yaşayıp yaşamayacaklarını bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu