AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Porsche Design Apple’a Rakip Oluyor

Apple’ın monitörünün pabucu dama atılabilir. Porsche Design yeni monitörü ile Cupertinolu teknoloji devine resmen göz dağı veriyor.

Apple, bildiğiniz gibi mini LED arkadan aydınlatmalı monitör satmıyor. Bu nedenle, bir tane istiyorsanız, ya beklemeniz ya da başka bir şirketten bir ürün ön sipariş vermeyi düşünmeniz gerekecek. Porsche Design, bu alandaki eksikliği gördü ve Apple’a resmen rakip olmaya geldi.

Porsche Design, Alman performans otomobil üreticisi Porsche ile ilişkilidir. Butik bagaj, gözlük, saat ve elektronik gibi yaşam tarzı aksesuarlarında uzmanlaşmıştır. Şirket, gerçek kablosuz kulaklıklar ve ses çubukları dahil olmak üzere son kategoride çeşitli ürünler üretmektedir. Seriye en son eklenen model ise AOC Agon Pro PD32M oluyor.

Porsche Design

Evet yanlış okumadınız. Porsche Design markasının altında doğrudan oyunculara yönelik bir AOC monitörü var. Bu monitör HDR 1400 sertifikasına, 144Hz yenileme hızına, 1ms tepki süresine ve 4K çözünürlüğe sahip 32 inç mini LED panele sahip. Teknik özellikler, monitörün DCI-P3 renk gamının yüzde 97’sini yeniden üretebileceğini iddia ediyor. En yüksek parlaklık 1.600 nite kadar çıkıyor ve AdaptiveSync teknolojisi de var. Bağlantı arıyorsanız, monitörde yeterli sayıda bağlantı noktası  bulunuyor.

Unutmayalım ki, monitör ayrıca DTS Ses sertifikasına sahip iki adet 8W hoparlöre sahip.  32 inçlik mini LED ekran, monitör performansının zirvesini temsil ediyor. Porsche direksiyon simidi tarzında tasarlanmış yamuk alüminyum bir ayak üzerinde duruyor. Monitörün cesur, modern tasarımı da ilhamını Porsche spor otomobil dünyasından alıyor.

Bir mini-LED oyun monitörü için 1.799 dolarınız varsa, başka yere bakmayın ve Porsche Design monitör için ön siparişinizi verin. Şirket, teslimatların 15 Haziran’dan itibaren başlamasını bekliyor. Apple’a kafa tutan bu monitörün üst segment premium oyunculara hitap ettiği aşikar. Özellikle HDR 1400 sertifikası PlayStation 5 veya Xbox Series X/S konsollarında resmen coşacak.

28.000 TL’lik Apple Studio Display Sorun Yaşıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu