Güncel Teknoloji HaberleriMediaMarktTeknoloji

Şahane Kasım Fırsatları Devam Ediyor! İndirim, İndirim ve İndirim

Şahane Kasım Fırsatları devam ediyor. Biz de yeni indirimleri ve kampanyaları sizlerle paylaşıyoruz. Peki hangi ürünlerde indirim var?

Kasım ayında indirimler hız kesmeden devam ederken biz de TeknoBurada ailesi olarak indirimleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. MediaMarkt Şahane Kasım indirimleri devam ediyor. Şahane Kasım Fırsatları 28 Kasım tarihine kadar devam edecek ama aşağıdaki ürünlerde indirimler 15 Kasım tarihinde bitecek. Bundan dolayı da bu ürünlerden birini satın almak istiyorsanız; elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor. Akıllı telefonlardan bilgisayarlara, beyaz eşyalardan televizyonlara, yüzlerce üründe kaçırılmayacak fırsatlar uygun ödeme koşullarıyla mediamarkt.com.tr adresinde bulabilirsiniz. Hangi ürünlerde indirim var merak ediyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 10S

Son dönemde incelediğimiz en iyi orta segment telefonlardan birisi olan Redmi Note 10S bu kampanya dahilinde 3.499 TL‘den satışa sunuluyor. Tam olarak parasının karşılığını veren Redmi Note 10S PUBG gibi bir oyunda bile 60 FPS değerleri bizlere sunması ile bu fiyat segmentindeki en iyi oyun tercihi telefonlardan birisi oluyor. AMOLED ekranı ve 64 megapiksel ana kamerası ile kullanıcıların her türlü ihtiyacını karşılıyor. Kesinlikle kaçırmayın deriz…

Redmi Note 10S
Redmi Note 10S

iPhone SE

Apple ekosistemindeki en uygun fiyatlı telefon olması ile öne çıkan iPhone SE, tasarım olarak eski bir tasarım gibi görünse de kaputunun altında bir canavar gizli. Uzun süre boyunca kullanabileceğiniz ikinci nesil iPhone SE bu kampanya ile birlikte 5.499 TL‘den kullanıcıları ile buluşuyor. Apple’ın en çok satan serilerinden birisi olan iPhone SE fiyat performans tarafında iOS tutkunları için iyi bir seçenek.

AirPods Pro

Telefonlardaki indirimlerden bahsetmişken biraz da telefonların en yakın arkadaşları bluetooth kulaklıklardan indirim haberi verelim. Apple ekosistemindeki kişiler için oldukça güzel bir tercih olacağını düşündüğümüz AirPods Pro bu kampanya dahilinde 4 taksit fırsatı ile de birlikte 2.099 TL‘den satılıyor. Bir bluetooth kulaklık alayım ve bu işi bitireyim artık başım ağrımasın diyorsanız tercihiniz kesinlikle AirPods Pro olmalı…

Apple iPad Mini 64GB

Apple ekosistemlerinde indirimler ve kampanyalar devam ediyor. Okulların açılması ile birlikte birçok kişinin tabletlere ilgisi de arttı. Bu noktada da taşınabilirliği ile öne çıkan iPad Mini serisi öne çıkıyor. Kampanya dahilinde 5.399 TL‘den satılan iPad Mini hem oyun, hem iş, hem okul, hem de kamera tarafında oldukça başarılı. Apple ekosistemindekiler için iPad Mini alınabilecek en uygun fiyatlı tabletlerden de birisi.

iPad mini

JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör

Evde, sokakta, arabada, piknikte kısacası mobil olduğunuz her anda yanınızda taşınabilir ve çok iyi ses veren bir bluetooth hoparlör ister misiniz? JBL kalitesi ile bizlere sunulan JBL Go 3 bu noktada tüm ihtiyaçları karşılar nitelikte. 4.2W ses desteği ve 5 saate varan şarj gücü ile rakiplerinin önüne geçen JBL Go 3 yine bu kampanya dahilinde 399 TL’den satışta.

CORSAIR M55 PRO RGB Oyuncu Mouse

Son olarak oyuncuları sevindirecek bir ürün indirimi paylaşalım. Crosair tarafından pazara sunulan yeni nesi M55 Pro oyuncu faresi oyuncuların işini oldukça kolaylaştıracak detaylar ile bizlere sunuluyor. 12.400 DPI gibi uçuk kaçık bir DPI değeri ile gelen bu ürünün kablolu olması da gecikme tarafındaki soru işaretlerini de ortadan kaldırıyor. Oyun oynuyorsanız; iyi bir fareye ihtiyacınız var. Bu kampanya ile birlikte ürünün fiyatının 199 TL olduğunu da hatırlatalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu