Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

Google Pixel 2 telefonların işlemcisi belli oldu

Google’ın bu yıl bir kez daha HTC ortaklığında Pixel 2 telefonları duyuracağı artık bilinmiyor. Son gelişmeler Google Pixel 2 telefonların işlemcisi  hakkında. Android Open Source Project’ten gelen bir sızıntı Google’ın iki yerine üç yeni Pixel cihaz üzerinde çalıştığını gösteriyor. Üstelik gerçekleşen sızıntıya göre üç Google Pixel cihazlarda sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisi kullanılacak.

Google Pixel 2 telefonların işlemcisi
Google Pixel 2 telefonların işlemcisi

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonların yanı sıra Pixel C ya da HTC Nexus 9 tabletlerin devam modeli olduğu tahmin edilen bir cihaz tanıtımı gerçekleşecek. Daha güçlü bir donanımı beraberinde getirecek telefonların fiyatlandırma noktasında bir kez daha kullanıcıları üzeceği, hatta yeni Pixel telefonların seleflerine oranla 50 dolar daha pahalı olacağı iddia ediliyor.

Donanım tarafındaki gelişmelerin yanında kasa yapısında da önemli bir gelişmeden söz ediliyor. Gelen haberlere göre HTC tarafından hazırlanan Pixel 2 telefonlar suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda olacak. Telefonların ekran boyutu ise 5 inç ve 5.5 inç seviyesinde bekleniyor.

 

WhatsApp Siri desteği sunmaya başladı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu