Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord dayanıklılık testinde sınıfta kaldı!!! Başaramadık abi

Geçtiğimiz günlerde bütçe dostu fiyatı ve iddialı özellikleri ile piyasaya sürülen OnePlus Nord, dayanıklılık testinde maalesef bekleneni veremedi.

Merakla beklenen OnePlus Nord, geçtiğimiz haftalarda nihayet piyasaya sürüldü ve bekleyenleri ile buluştu. 2020’nin en iyi orta segment telefonu olarak kabul edilen bu cihaz, bugün tanınmış bir teknoloji kanalı  JerryRigEverything tarafından dayanıklılık testinden geçirildi. Ne mi oldu? Aşağıdaki video her şeyi açıkça ortaya koyuyor…

Yukarıda da gördüğünüz gibi OnePlus Nord, dayanıklılık testlerinde maalesef bekleneni veremiyor. Hatırlarsınız Çinli şirket cihaz tanıtılmadan önce bir video paylaşmıştı. Bu video OnePlus Nord’un günlük kullanımlarda darbelere karşı ne kadar dayanıklı olduğu gösteriyordu. Ancak bugün  JerryRigEverything‘in paylaştığı video ise, her şeyi tersine döndürüyor ve Nord’un o kadar da dayanıklı olmadığını ortaya koyuyor.

Plastik bir yapıya sahip olan Nord, her ne kadar Gorilla Glass 5 ile korunsa da, bükülme ve darbe testlerinde herhangi bir dayanıklılık göstermeden çabucak kırılıyor. Yine de bu telefona diğer özellikleri için sahip olmak istiyorsanız, dayanıklılığı göz ardı ederek alıp kullanabilirsiniz. Ancak daha sağlam bir telefon istiyorsanız, metal ya da cam yapıya sahip cihazları araştırarak tercihinizi o yönde yapabilirsiniz.

OnePlus Nord,  90 Hz FHD + AMOLED  bir ekran ile geliyor. Bunun yanı sıra cihaz gücünü, Snapdragon 765G yonga setinden alıyor ve 6/8/12GB RAM seçenekleri ile destekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu