Güncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerOyun HaberleriPlayStationSonyTeknolojiXbox

PlayStation 5 yeni nesil XBox’ı çıktığına pişman edecek!

Yeni nesil oyun konsolları ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. PlayStation 5 mi yoksa Microsoft XBox Scarlet mi güçlü olacak? İşte cevabı…

Oyun konsolu mu? Yoksa PC mi? Bu soru yıllardır cevap bulamamış bir soru ve yıllarca da cevap bulamayacak bir soru olarak hayatımızda yer bulacak. Gerçi son dönemde birçok kişinin Google Stadia dediğini görüyoruz ama bu sistemi de kullanmak için çok iyi bir bağlantı hızına ihtiyaç var. Yani ülkemiz gibi düşük internet hızlarına sahip yerlerde Google Stadia asla iş yapamaz. Bununla birlikte yeni nesil oyun konsolları ile ilgili bilgiler de sürekli sızmaya devam ediyor. PlayStation 5 ve Microsoft‘un yeni oyun konsolu XBox Scarlet hayatımıza bu yıl sonunda girecekti ama ne olduysa bir sene bu durum ertelendi.

Her iki konsolla da 2020 yılı sonbaharında tanışacağız gibi görünüyor. Gelen sızıntılar Microsoft‘un Sony‘den daha önce davranacağı ve XBox Scarlet oyun konsolunu daha önce tanıtacağını söylüyor. Sony ise hiç acele etmiyor zira bugün gelen bilgilere göre yeni nesil PlayStation Microsoft’un oyun konsolundan çok daha performanslı.

PlayStation 5
PlayStation 5

Bunu biz söylemiyoruz. Geliştirici kitlerine sahip olan oyuncular söylüyor. Anonim olarak yapılan açıklamalar yeni nesil PlayStation oyun konsolunun çok daha performanslı bir oyun deneyimi sunduğu yönünde. Bunun sebebi ise donanım olmayabilir. Yani XBox Scarlet daha az donanıma sahip olduğu için geri kalmayabilir. Burada yazılım tarafında sıkıntılar olabilir ve bundan dolayı da geri kalınıyor olabilir. Daha her iki üreticinin de önünde uzun bir zaman var.

Bakalım yeni konsollar bize ne sunacak. Bu arada yeni oyun konsolunu alan ilk kanallardan birisi olmak için yoğun bir çaba ve “baskı” sarf ediyoruz… Hayırlısı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu